giorgkouk2
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2024
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Ρεσεψιόν δουλεύεις;Και εγω ημουν βραδυ πριν 2 εβδομάδες και οντως πολύ κρυο
Ρεσεψιόν δουλεύεις;Και εγω ημουν βραδυ πριν 2 εβδομάδες και οντως πολύ κρυο
Οχι,στα δωμάτια πάωΡεσεψιόν δουλεύεις;
Δοκιμάζεις τα κρεβάτια;Οχι,στα δωμάτια πάω![]()
ΧαχαχαχαΔοκιμάζεις τα κρεβάτια;
....αδελφε, σωνει!!!Καλησπέρα σας,
Ξενοδοχείο ημιδιαμονης στο Μαρούσι ξέρετε κάποιο????
Hotel Marousi. πολυ κοντα νερατζιωτισσα. Μετριο απο αποψη τιμης/υπηρεσιας. Αλλα ειναι διακριτικο.
Το οακαΚαλησπέρα σας,
Ξενοδοχείο ημιδιαμονης στο Μαρούσι ξέρετε κάποιο????
αρχισαν οι επιπτωσεις απ τους δασμους του τραμπ μαλλονΝα αναφέρω τυπικά και εντελώς ενημερωτικά ότι μετά από τόσα χρόνια, η τιμή αυξήθηκε!
Η ημιδιαμονή που ήταν σταθερή από όταν το πρωτοεπισκέφτηκα πριν 8 χρόνια στα 22ε, από 1 Απρίλη αυξήθηκε στα 25ε.
Θα σου πω . Ναι δίκιο έχεις κάποια air condition έχουν θέμα οντως γιατί δεν έχουν αποδοση αμεσως αλκα θέλουν κανα δεκάλεπτο .Αλλα τι πιο απλό αν τους το πεις σου αλλάζουν δωμάτιο αμέσως . Μου έχει τύχει κ εμενα κ δεν είχα θέμα . Για τονερό που λες αν έγινε έτσι, μαλακια τους μεγάλη .Nα φτιάξουν όμως και τα δωμάτια. Τα έχουμε ξαναπεί. Τόσα βγάζουν χωρίς απόδειξη κιόλας. Εδώ τις προάλλες ζήτησα δύο μπουκαλάκια νερό παγωμένα και με χρέωσαν.
Το θέμα είναι ότι έχουν ζεστά μπουκαλάκια στο δωμάτιο. Πολύ απλά θα μπορούσαν να τα δίνουν την στιγμή που έρχεται ο πελάτης και παίρνει το κλειδί να είναι και δροσερά. Ειδικά το καλοκαίρι επιβάλλεται παγωμένο νερόΘα σου πω . Ναι δίκιο έχεις κάποια air condition έχουν θέμα οντως γιατί δεν έχουν αποδοση αμεσως αλκα θέλουν κανα δεκάλεπτο .Αλλα τι πιο απλό αν τους το πεις σου αλλάζουν δωμάτιο αμέσως . Μου έχει τύχει κ εμενα κ δεν είχα θέμα . Για τονερό που λες αν έγινε έτσι, μαλακια τους μεγάλη .