dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Έφυγε η ξινομουρα?Εγω πάω για να καυλαντισω με τη καστανη τη καινουρια στη ρεσεψιόν μόνο
Έφυγε η ξινομουρα?Εγω πάω για να καυλαντισω με τη καστανη τη καινουρια στη ρεσεψιόν μόνο
Ποια απο όλες;Έφυγε η ξινομουρα?
Ε η μελαχρινή.Ποια απο όλες;
Δεν έχω πετύχει ποτε μια καλή…Ε η μελαχρινή.
Σίγουρα μέλος του bou ήταν. Καλά το έθεσες. Τέτοια οικονομική επιφάνεια άλλωστε ποιος άλλος θα μπορούσε να έχει; Μονο εμείς την έχουμε, αυτο ειναι γνωστό σε ολη την πιάτσα.. .Ποιο μέλος ήταν ρε παιδιά χθες στο Bill στην ρεσεψιόν και έλεγε ότι κάηκε το 2000ε κινητό του όταν το έβαλε στο δωμάτιο να το φορτίσει?
Δεν είχα χρόνο να κάτσω για κουτσομπολιό ρε γαμώτο! Δεν έμαθα τι έγινε!
Απλά άκουσα καθώς έφευγα που είπε "δεν με νοιάζει για τα 2 χιλιάρικα, βγάζω 400ε την μέρα"!
....βγαζει 400 περ ντεϊ ο μαγκας και βολοδερνει στο Bill?!!?! Σιγουρα θα ειπε οτι την εχει και 22 ποντους....Ποιο μέλος ήταν ρε παιδιά χθες στο Bill στην ρεσεψιόν και έλεγε ότι κάηκε το 2000ε κινητό του όταν το έβαλε στο δωμάτιο να το φορτίσει?
Απλά άκουσα καθώς έφευγα που είπε "δεν με νοιάζει για τα 2 χιλιάρικα, βγάζω 400ε την μέρα"!
Ποιο μέλος ήταν ρε παιδιά χθες στο Bill στην ρεσεψιόν και έλεγε ότι κάηκε το 2000ε κινητό του όταν το έβαλε στο δωμάτιο να το φορτίσει?
βγαζει 400 αλλα παει στο bill
ανετα μπορεισ να κανονησεισ και μονοσ σου πλεον ενωειται.ακομα και στην επαρχια που ειμαι εγω βρυσκεισ πλεον πανευκολα.ποσο μαλλον στην αθηνα.επειδη αυτο το έχω διαβάσει και απο αρκετούς άλλους. Εχω μια απορία.
Συγνωμη στην Αθηνα είναι δύσκολο να κανονίσει κάποιος κατι μόνος του; πρέπει να του το κανονήσει το hotel; Δε κατάλαβα; στη εποχή του διαδικτίου έιμαστε, βρίσκεις οτι και όσες θέλεις, για να μη πιασω κοπελες στο δρομο κτλ
τι είναι δηλαδη αυτο το να βρω hotel που να μου κανονησει, ακατανοητα πραγματα...
Ποιο δωμάτιο είναι αυτό;
Από ότι αναφέρει στο site του η ημιδιαμονή ξεκινάει από €22.Παιδιά καλημέρα...μου είπαν για το ξενοδοχείο αυτό..τι παίζει...;; σου φέρνουν κοπέλα;; πόσο πάει το μαλλί;
Το πολύ να σου φέρουν κανένα εσπρέσο!Παιδιά καλημέρα...μου είπαν για το ξενοδοχείο αυτό..τι παίζει...;; σου φέρνουν κοπέλα;; πόσο πάει το μαλλί;
41Ποιο δωμάτιο είναι αυτό;
Ευχαριστώ πολύ
Το κορίτσι που πάει στο 44 ποιο είναι;πριν λιγα λεπτα την πέτυχα στο ασανσέρ..Αν ο μύστης είναι εδω να μιλήσει γιατί μου έφυγε το σαγόνι..
Γιατί δεν μπήκες και εσύ ρε φίλος?μια οικογένεια είμαστε στο σάιτΤο κορίτσι που πάει στο 44 ποιο είναι;πριν λιγα λεπτα την πέτυχα στο ασανσέρ..Αν ο μύστης είναι εδω να μιλήσει γιατί μου έφυγε το σαγόνι..
Γιατί δεν μπήκες και εσύ ρε φίλος?μια οικογένεια είμαστε στο σάιτ