BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.314
- Πόντοι
- 27.636
Έχει ένα φανταστικό δωμάτιο στον 4ο όροφο με απίθανη ντουζιέρα.
Θυμάσαι νούμερο;Έχει ένα φανταστικό δωμάτιο στον 4ο όροφο με απίθανη ντουζιέρα.
Θυμάσαι νούμερο;
Νομίζω θα βρεις..Καλησπέρα σε όλους, είμαι εντελώς καινούριος στο παιχνίδι και έχω μερικές απορίες. Επειδή δεν μένω Αθήνα είμαι παραέξω αν πάω την Τετάρτη απόγευμα στο Bill υπάρχει περίπτωση να φάω άκυρο να είναι όλα φουλ? Γνωρίζετε αν δέχονται κρατήσεις 1-2 μέρες πριν ή δέχονται μόνο όταν πας εκεί? Ευχαριστώ παιδιά.
Τέτοιες ημέρες η Αθήνα είναι άδεια, λογικά θα βρεις. Αν πάλι δε βρεις, υπάρχει και η εναλλακτική ακριβώς απέναντι.Καλησπέρα σε όλους, είμαι εντελώς καινούριος στο παιχνίδι και έχω μερικές απορίες. Επειδή δεν μένω Αθήνα είμαι παραέξω αν πάω την Τετάρτη απόγευμα στο Bill υπάρχει περίπτωση να φάω άκυρο να είναι όλα φουλ? Γνωρίζετε αν δέχονται κρατήσεις 1-2 μέρες πριν ή δέχονται μόνο όταν πας εκεί? Ευχαριστώ παιδιά.
Ότι ώρα και να πας βρίσκεις τώρα δωμάτιοΤέτοιες ημέρες η Αθήνα είναι άδεια, λογικά θα βρεις. Αν πάλι δε βρεις, υπάρχει και η εναλλακτική ακριβώς απέναντι.
Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Κάτι τελευταίο, στο σάιτ δεν είδα αναλυτικό κατάλαγο τιμών (απότι κατάλαβα είναι 22 ευρώ - 4 ώρες και 40 ευρώ - 8 ώρες)? 'Η ισχύει κάτι άλλο.Τέτοιες ημέρες η Αθήνα είναι άδεια, λογικά θα βρεις. Αν πάλι δε βρεις, υπάρχει και η εναλλακτική ακριβώς απέναντι.
Kαι τις 2 φορες που πηγα ειχα αναμονη μικρη μεν αλλα ειχα...!!!Ότι ώρα και να πας βρίσκεις τώρα δωμάτιο
Ειδικά μεσημέρι
Τρομερη η taylor magic...η καλυτερη πιπα που μου εχουν κανει....κατι μουνοχειλα να τα γλυφεις ωρα...και να τρεχουν τα υγρα!!!!Πολλές αναμνήσεις από το Bill όλα αυτά τα χρόνια..
Μου το είχε προτείνει ένας φίλος που πήγαινε με την κοπέλα του.
Εκεί έχω κάνει όλα τα ραντεβού μου με τα κορίτσια του χώρου (εκτός από ένα, το ξεμούνιασμα της Annas110 που δεν κατέβαινε κέντρο)..
Έχω επισκεφτεί διάφορα δωμάτια και κάποια αρκετές φορές.. Σίγουρα δεν τα έχω δει όλα καθώς ακόμα και πρόσφατα μου έδωσαν ένα στον πέμπτο που είχε διαφορετική διαρρύθμιση από τα υπόλοιπα και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη..
Η ποιότητα και καθαριότητα των δωματίων πάντα εξαιρετική ακόμα και σε ώρες αιχμής.. Κανένα παράπονο.
Χωρίς αύξηση τιμής όλα αυτά τα χρόνια.. Πολύ καλό site κιόλας όπου βλέπεις παρεχόμενες υπηρεσίες, προσφορές και φωτό από τα δωμάτια..
Σαν κορυφαίο σκηνικό ever θυμάμαι να είμαι σε δωμάτιο στον δεύτερο όροφο, όρθιος στην άκρη του κρεβατιού με τον υπερμούναρο Taylor Magic να με ρουφάει και ξαφνικά να ανοίγει η πόρτα από την καθαρίστρια (ύστερα από λάθος συνεννόηση για καθαρισμό δωματίου) και να κοιταζόμαστε σε φάση wtf? Μετά σκάσαμε στα γέλια.. Αξέχαστη στιγμή.
Αν γυρίζαμε τσόντα λογικά θα ήταν κι αυτή μουνάρα και θα μας έλεγε ήρθα κι εγώ
Ποια από όλεςΣυναγωνιστές, μια κοπέλα που είναι ρεσεψιόν, ξέρουμε τίποτα; το έχω σκεφτεί κάποιες φορές να την ρωτήσω αν κάνει και κάτι άλλο εκτός από ρεσεψιόν, αλλά αν δε είναι, σκέφτομαι μην στραβώσει μαζί μου,οτι την τσουβάλιασα μαζί με τις υπόλοιπες κορασίδες.
Η ημιδιαμονή (το για λίγο που λένε και στη ρεσεψιόν) είναι 3 ώρες. Στο απέναντι είναι 3.5 ώρες.Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Κάτι τελευταίο, στο σάιτ δεν είδα αναλυτικό κατάλαγο τιμών (απότι κατάλαβα είναι 22 ευρώ - 4 ώρες και 40 ευρώ - 8 ώρες)? 'Η ισχύει κάτι άλλο.
Αυγουστο αυτό;Kαι τις 2 φορες που πηγα ειχα αναμονη μικρη μεν αλλα ειχα...!!!
Ιουλιο την μια φορα και χειμωνα την αλλη δν θυμαμαι ποτε....παντως τωρα αλλα χοτελ...πηγα νοτια πριαμο gls....!!!Αυγουστο αυτό;