jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
η γνωστή του bill ?Εδώ είχα πάει το απόγευμα στο ραντεβού μου κ όπως έφευγα μπαίνοντας στ αμάξι βλέπω αυτό , ποιος τη ξεκωλιασε έτσι ρε μάγκες ;;;
η γνωστή του bill ?Εδώ είχα πάει το απόγευμα στο ραντεβού μου κ όπως έφευγα μπαίνοντας στ αμάξι βλέπω αυτό , ποιος τη ξεκωλιασε έτσι ρε μάγκες ;;;
Ωραια φαση να βλεπεις τσοντα τον εαυτο σου.Στο 2ο οροφο ειχε και καθρεφτη στο ταβανι
Ποια ειναι????Εδώ είχα πάει το απόγευμα στο ραντεβού μου κ όπως έφευγα μπαίνοντας στ αμάξι βλέπω αυτό , ποιος τη ξεκωλιασε έτσι ρε μάγκες ;;;
η βαλια.η ξανθια.Ποια ειναι????
Έχω χρόνια να πάω αλλά νομίζω εκεί στα 22 είχα δώσει και για τον 4ο.Καλησπέρα, οι τιμές για τους ενδιάμεσους οροφους ποιες είναι? Ξέρω ότι για τον πρώτο όροφο είναι 22, και για την σουίτα 60, αλλά θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τις τιμές στον 2ο-5ο όροφο επειδή δεν αναγράφονται στο site? Thanks...
Δεν την ξέρω...καλή?η βαλια.η ξανθια.
καυλοφατσα!!κοιτα αυτιο το deal&πεσμουΔεν την ξέρω...καλή?
στειλε πμΔεν την ξέρω...καλή?
Κάτσε ρε ...αυτή που ήταν στο Ντιλ σήμερα κάνει παιχνίδι? είναι αυτή στην φωτό?καυλοφατσα!!κοιτα αυτιο το deal&πεσμου
τσεκ πμΚάτσε ρε ...αυτή που ήταν στο Ντιλ σήμερα κάνει παιχνίδι? είναι αυτή στην φωτό?
pm δεν μου εχει ερθει!!!!τσεκ πμ
εσυ στειλε μουpm δεν μου εχει ερθει!!!!
Γιατί να έχουν διαφορετική τιμή οι άλλοι όροφοι? Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο δωματίου. Όχι τον οροφο.Καλησπέρα, οι τιμές για τους ενδιάμεσους οροφους ποιες είναι? Ξέρω ότι για τον πρώτο όροφο είναι 22, και για την σουίτα 60, αλλά θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τις τιμές στον 2ο-5ο όροφο επειδή δεν αναγράφονται στο site? Thanks...
Οι ίδιες τιμές είναι από τον ημιόροφο μέχρι τον πέμπτο.Καλησπέρα, οι τιμές για τους ενδιάμεσους οροφους ποιες είναι? Ξέρω ότι για τον πρώτο όροφο είναι 22, και για την σουίτα 60, αλλά θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τις τιμές στον 2ο-5ο όροφο επειδή δεν αναγράφονται στο site? Thanks...
Όλα στα 22 ευρώ είναι εκτός σουίτες - Το + του Bill ακόμη και αν καθυστερήσεις δεν χτυπάνε τηλ. ότι πέρασε η ώρα και παπαριές...όπως π.χ. πρίαμο..Καλησπέρα, οι τιμές για τους ενδιάμεσους οροφους ποιες είναι? Ξέρω ότι για τον πρώτο όροφο είναι 22, και για την σουίτα 60, αλλά θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τις τιμές στον 2ο-5ο όροφο επειδή δεν αναγράφονται στο site? Thanks...
Πολύ σημαντικό αυτό που λες...Όλα στα 22 ευρώ είναι εκτός σουίτες - Το + του Bill ακόμη και αν καθυστερήσεις δεν χτυπάνε τηλ. ότι πέρασε η ώρα και παπαριές...όπως π.χ. πρίαμο..