Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.759
- Πόντοι
- 6.256
Σκέψου μερικοί γλύφουν και κωλοτρυπίδα...
Αρχισατε παλι;τα ακουγες που στα έλεγαν και ζήλευες τυπε ?
Πρόσεχε μην ερωτευτεις καμία
Σκέψου μερικοί γλύφουν και κωλοτρυπίδα...
Αρχισατε παλι;τα ακουγες που στα έλεγαν και ζήλευες τυπε ?
Παλιά αυτά, έχω να πάω με πουτάνα τουλάχιστον 6 ώρες...τα ακουγες που στα έλεγαν και ζήλευες τυπε ?
Και ο Αλεξουκος τυπε , παει και κρυβει καραμελες εκει και τις τρωει οταν κανει οτι τις χαμουρευειΕγω εκτιμω και το τριπλο σωσιβιο στη κοιλια και τα στραβα δοντια....
πουτανα μαζι σου ποσο?Παλιά αυτά, έχω να πάω με πουτάνα τουλάχιστον 6 ώρες...
εισαι καθαρός τυπε !!!Παλιά αυτά, έχω να πάω με πουτάνα τουλάχιστον 6 ώρες...
εμπαινες Μπαμπη , λεγε μπέσα γαμιοληΚοιταξτε πως κανει ο μαλακας ο Χασικλας σαν 15χρονη παρθενοπιπιτσα.....
Ναι...πήγα να πάρω την Νανά( τον έρωτα σου) και τελικά κατέληξα με γυφτορουμάνα εκ Κολομβίας που τελικά έφαγε σουτάρισμα...εισαι καθαρός τυπε !!!
σαν της φυλακοβιας?λογικα στομα πρεζους βρωμοκοπαει κια ζεχνει σαν υπονομος στο Νεο Δελχι,για αυτο και αποφευγει ο χασικλας
σου αρεσει η ρωσσικη ρουλετα?Ναι...πήγα να πάρω την Νανά( τον έρωτα σου) και τελικά κατέληξα με γυφτορουμάνα εκ Κολομβίας που τελικά έφαγε σουτάρισμα...
την γαμησα πριν λιγοσαν της φυλακοβιας?
Σ' ολη σου την πορνοκαριερα δεν έχεις ποτέ εκτιμήσει παρόμοια πλυντήρια?????Εγω εκτιμω και το τριπλο σωσιβιο στη κοιλια και τα στραβα δοντια....
Η Ρώσικη σαλάτα...σου αρεσει η ρωσσικη ρουλετα?
οι επομενες 48 ωρες ειναι κρισιμες.την γαμησα πριν λιγο
μία βρηκα που μου αρεσε και πηγες να την ξεκωλιασεις πουστη αντρα !!!Ναι...πήγα να πάρω την Νανά( τον έρωτα σου) και τελικά κατέληξα με γυφτορουμάνα εκ Κολομβίας που τελικά έφαγε σουτάρισμα...
Ναι τυπε το μουνι της ζεχνει ψοφο,το στομα της σκατιλα,τα ποδια της βρωμιλα οχι οτι αυτος δεν εχει δει μουνι ουτε σε περιοδικο.....λογικα στομα πρεζους βρωμοκοπαει και ζεχνει σαν υπονομος στο Νεο Δελχι,για αυτο και αποφευγει ο χασικλας
Εγώ πάντως σε Μπάμπη θα έμπαινα τρεις φορές την ημερα, μη σου πω θα την επειθα να γυρίσει και τσόντα !εισαι καθαρός τυπε !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμπαινες Μπαμπη , λεγε μπέσα γαμιολη
Χάρισμα σου, ούτε που την ακούμπησα...μία βρηκα που μου αρεσε και πηγες να την ξεκωλιασεις πουστη αντρα !!!
Τυπε και εσυ ψυχανωμαλος εισαι το εχουμε καταλαβει....Εγώ πάντως σε Μπάμπη θα έμπαινα τρεις φορές την ημερα, μη σου πω θα την επειθα να γυρίσει και τσόντα !