Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
…και θεία Μαίρη έμπαινα απόψε αλλά μόνο από πίσω
Σαν τις βίζιτες που πας να φιλήσεις στόμα και γυρνάνε μαγουλάκι...τετοιο χωσιμο ουτε σε τσοντες τυποι
Η Σερβα μαζευτηκε λιγο παντωςΤύποι θέλω να ξαναδώ γονείς σερβας μέσα από το τροχόσπιτο
Φιλας βίζιτες τυπε ?Σαν τις βίζιτες που πας να φιλήσεις στόμα και γυρνάνε μαγουλάκι...
τετοιο χωσιμο ουτε σε τσοντες τυποι
Εκτιμω ότι πάσχει είτε από αγχώδεις διαταραχές είτε από ψυχωσικη κατάθλιψη μηδενιστικου παραληρήματος.τετοιο χωσιμο ουτε σε τσοντες τυποι
Ούτε καν...σιχαίνομαι...Φιλας βίζιτες τυπε ?
Μου τα έχει πει ένας φίλος...Και που τα ξέρεις τότε εσύ αυτά τύπε
να προσέχεις τους φίλους σου τυπε... μην σε παρασύρουνΜου τα έχει πει ένας φίλος...
Χασικλας ετοιμος για επιστροφη στο κωλοχωρι πανω στη ωρα για να πεσει σε χειμερια ναρκη....
Σκέψου μερικοί γλύφουν και κωλοτρυπίδα...να προσέχεις τους φίλους σου τυπε... μην σε παρασύρουν
οτι αποριες εχει στον κυριο αθανασιαδη.Σκέψου μερικοί γλύφουν και κωλοτρυπίδα...
Εγω εκτιμω και το τριπλο σωσιβιο στη κοιλια και τα στραβα δοντια....Μοντέλοπνιχτες όλοι που δεν εκτιμάτε τις μπουταρες και τις γαλακτώδες βυζαρες της γραμμελη επειδή έχει τεράστιο κεφάλι κ μόνον σας οικτιρω
τα ακουγες που στα έλεγαν και ζήλευες τυπε ?Σκέψου μερικοί γλύφουν και κωλοτρυπίδα...