alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Aι σταδιαλα ρε τριο στουτζες, οπως καθεστε και οι τρεις εκει περα, χρειαζεστε ενα απαξιωτικο κατουρημα με ουρολοιμωξη μετα απο τρια χαπακια λασσιξ
Aι σταδιαλα ρε τριο στουτζες, οπως καθεστε και οι τρεις εκει περα, χρειαζεστε ενα απαξιωτικο κατουρημα με ουρολοιμωξη μετα απο τρια χαπακια λασσιξ
Τα λασσιξ τι είναι γιατρέ μου;Aι σταδιαλα ρε τριο στουτζες, οπως καθεστε και οι τρεις εκει περα, χρειαζεστε ενα απαξιωτικο κατουρημα με ουρολοιμωξη μετα απο τρια χαπακια λασσιξ
ΔιουρητικάΤα λασσιξ τι είναι γιατρέ μου;
Τέτοια μεγαλεία από εποχή παράθεσης στο νήμα της Μαλεσκου...
Δεν πας καλα ρε...εχω ηδη πεσει για υπνο με τη γουτσου γουτσου μου!Χελ στειλε συντεταγμενες να ερθω να σε παρω , πανε Τριαντάφυλλο , φυγαμε και εμεις
πηρα , δεν τρωγεται μαλακα , κατευθειαν διαβητηΜαλακες βγαλανε σοκολατα M&Ms....Glucophage σου ερχομαι.
Τι m&ms και μαλακιες, ΙΟΝ Αμυγδαλου ΜΟΝΟπηρα , δεν τρωγεται μαλακα , κατευθειαν διαβητη
συμφωνω , μακραν η καλυτερη σε γευση , ισορροπία κτλΤι m&ms και μαλακιες, ΙΟΝ Αμυγδαλου ΜΟΝΟ
Λουιθαααααααααα ειμαι αθωοθθθθθθθθθ!!!!δεν γραφονται τετοια τραγουδια πια....
Όταν σε ρωτήσανε μια φορά για μένανε ,Λουιθαααααααααα ειμαι αθωοθθθθθθθθθ!!!!
Αντε μαλακες παω να ξαπλωσω γιατι δεν με βλεπω να τη βγαζω καθαρη απο τη γουτσου γουτσου....
Λουιθαααααααααα ειμαι αθωοθθθθθθθθθ!!!!
Αντε μαλακες παω να ξαπλωσω γιατι δεν με βλεπω να τη βγαζω καθαρη απο τη γουτσου γουτσου....
η Ανχελιτα πιστευω οτι μπορει πολυ ευκολα τυπε.
*Κοίτα φάτσες που μου θέλουν να κάνουν "καριέρα" στο εξωτερικό γαμώ το Θεό μου.....