Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.937
- Πόντοι
- 6.256
Να με αναφερετε λεει που και που το ναυαγιο!!!Λες και ψοφησε και πρεπει να μνημονευουν τον μακαριτη!!! ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
γλιτώσαμε από αυτή, αλλά θα τρώμε στην μάπα το πουστοζεύγος που τους δίνουν εντελώς τυχαία συνέχεια πλεονεκτήματα, βέτο, ασυλίες..γραμμάτια είναι αυτά θα μου πεις, για την δήθεν τσόντα που βγήκε προς τα έξω..Το πουλο ελλεινο σιχαμερό κτίκιο,κτήνος πίσω στην αφάνεια σε ξεχάσαμε ήδη εσένα και την μιζέρια και την ασχήμια σου
ειδες και πατουσιτσες που ηθελες μουνακι , μην εισαι αχάριστοςΤωρα δηλαδη γιατι γαμιεστε με αφιερωμα σε Ευλογητο γεματο κοντινα πλανα;Να ξερασουμε δηλαδη τα στομαχια μας;![]()
Τι να κάνουμε αφού είναι ανερχόμενη καλλιτέχνης η Ανχεπιπα...γλιτώσαμε από αυτή, αλλά θα τρώμε στην μάπα το πουστοζεύγος που τους δίνουν εντελώς τυχαία συνέχεια πλεονεκτήματα, βέτο, ασυλίες..γραμμάτια είναι αυτά θα μου πεις, για την δήθεν τσόντα που βγήκε προς τα έξω..
Μαγοι φυλης ηδη εχουν αρχισει τις προσευχες να πεσει το αεροπλανο....Φεύγει αύριο για Άγιο Δομίνικο ο ευλογητός...![]()
![]()
![]()
Θα ανταμωσουν με τον Πετσα στους διασημους τυπε.Φεύγει αύριο για Άγιο Δομίνικο ο ευλογητός...![]()
![]()
![]()
Στα δεξιά ο baros είναι;Μαγοι φυλης ηδη εχουν αρχισει τις προσευχες να πεσει το αεροπλανο....
![]()
Κανενας μας δεν διανοειτο τύπε εκεινη την εποχη να μετακινησει σεμεδακι γιαγιας, ποσο μαλλον να το αφαιρεσει. Καποια στιγμη συνειδητοποιησα οτι τα σεμεδακια ειναι κατι σαν ιερο τοτεμ για τις γιαγιαδες και τους παππουδες μας.Σεμεδακι ρε τυπε χειροποίητο από τη γιαγιά μου
Κάποτε στα ,80's πήγα να το αφαιρέσω κ έφαγα σφαλιάρα από τη γιαγιά μου που ακόμα γυρίζει το κεφάλι μου σαν τον εξορκιστή