Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Όμορφα...να στήσουμε λοιπόν ένα μπαρμπουτάκι μέρες που έρχονται στο κότερο του Νίπλη...μεχρι κοκκαλα παιζει αλλα μονο στο ζου.γρ![]()
![]()
![]()
Όμορφα...να στήσουμε λοιπόν ένα μπαρμπουτάκι μέρες που έρχονται στο κότερο του Νίπλη...μεχρι κοκκαλα παιζει αλλα μονο στο ζου.γρ![]()
![]()
![]()
Ποιος ειναι αλογομουρης ο Άλεξ ?Είσαι και αλογομούρης πανάθεμα σε...
Την ταινία εννοεί ....συνήθεις ύποπτοι.
με ρεβυθια να παιξουμε γιατι τα στραγαλια καποιος μπορει και να τα φαει.Όμορφα...να στήσουμε λοιπόν ένα μπαρμπουτάκι μέρες που έρχονται στο κότερο του Νίπλη...
δεν τρωω στραγα΄λια και δεν εχω κότερομε ρεβυθια να παιξουμε γιατι τα στραγαλια καποιος μπορει και να τα φαει.![]()
![]()
![]()
Την ξερω την ταινια ρε τύπε, απλως το μυαλο μου πηγε εκει επειδη ειπες "να παιξει Καιζερ Σοζα"Ποιο αλογο στον ιπποδρομο βρε αλογομουρη!!!
Καιζερ Σοζα ο κακος απο τη ταινια Συνηθεις Υποπτοι!!!
![]()
Το πρώτο Όσκαρ του Κέβιν Σπέισι για το έργο "Συνήθεις Ύποπτοι". Η ταινία κέρδισε όλα τα Όσκαρ για τα οποία είχε προταθεί. Ο δικηγόρος που έγινε σεναριογράφος - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
"Ποιος είναι ο Κάιζερ Σόζε;". Με αυτήν την ερώτηση και την κατάλληλη αφίσα προωθήθηκε η ταινία "Συνήθεις Ύποπτοι" του Μπράιαν Σίνγκερ το 1995. Τοwww.mixanitouxronou.gr
Παλιες αμαρτιες αυτες, τωρα μονο λαιβ στοιχημαΕίσαι και αλογομούρης πανάθεμα σε...
Την ταινία εννοεί ....συνήθεις ύποπτοι.
τα στραγαλια θα τα φαει ο αθηναιος μαζι με νερο σε φουσκωνουν και εισαι χορτατος για 3 μερες.δεν τρωω στραγα΄λια και δεν εχω κότερο
με φιλοξενουν
εχει περγκολα μπορουμε να μαζευτουμε εκει.Μόλις έφαγες αναφορά και ignore ...![]()
![]()
![]()
Μπαρμπούτι ποτέ σε πέργκολα...γκαντεμιά...εχει περγκολα μπορουμε να μαζευτουμε εκει.![]()
![]()
![]()
ειστε συναδελφος τυπε?Κάιζερ Σοζα? Το αλογο στον ιπποδρομο?
Ο Ελληνικός πλέον έχει πεθάνει.Διονυσιου τυποι ειχε φαει μπαν απο Ιπποδρομο και ειχε νοικιασει διαμερισμα απεναντι και εβλεπε με κυαλια το αρρωστακι,μεχρι που επιασε τον Αγγελο Καβαλαρια Ρουστικανα με Σαραβακο και ησυχασε μια και καλη,κανονιστε να καταντησε ετσι,αν δεν ειστε ηδη![]()
Με Σαργκανη τύπεΔιονυσιου τυποι ειχε φαει μπαν απο Ιπποδρομο και ειχε νοικιασει διαμερισμα απεναντι και εβλεπε με κυαλια το αρρωστακι,μεχρι που επιασε τον Αγγελο Καβαλαρια Ρουστικανα με Σαραβακο
φημες.Διονυσιου τυποι ειχε φαει μπαν απο Ιπποδρομο και ειχε νοικιασει διαμερισμα απεναντι και εβλεπε με κυαλια το αρρωστακι,μεχρι που επιασε τον Αγγελο Καβαλαρια Ρουστικανα με Σαραβακο και ησυχασε μια και καλη,κανονιστε να καταντησε ετσι,αν δεν ειστε ηδη![]()
Θυμαμαι οτι το τελευταιο πονταρισμα μου ηταν το αλογο ΠΑΟΚειστε συναδελφος τυπε?
![]()
![]()
Τοκογλύφε....Θυμαμαι οτι το τελευταιο πονταρισμα μου ηταν το αλογο ΠΑΟΚ
Εκτοτε μακριά
Μια χαρα ειναιΤοκογλύφε....
Ο ΠΑΟΚ ήταν το άλογο που άλλαξε τον τρόπο διανομής κερδών στον Ελληνικό Ιππόδρομο τότε.Μια χαρα ειναι