Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.763
- Πόντοι
- 6.256
Σημερα εδω θα ειμαι...τη ΠεμπτοΠαρασκευοΣαββατοΚυριακοΔευτεροΤριτη θα λειπω.μην τυχον και λειπεις σημερα... για το καλο σου
Σημερα εδω θα ειμαι...τη ΠεμπτοΠαρασκευοΣαββατοΚυριακοΔευτεροΤριτη θα λειπω.μην τυχον και λειπεις σημερα... για το καλο σου
θα χασεις το λαιβ ? απαραδεκτος !!Σημερα εδω θα ειμαι...τη ΠεμπτοΠαρασκευοΣαββατοΚυριακοΔευτεροΤριτη θα λειπω.![]()
![]()
![]()
θα βρεχειΣημερα εδω θα ειμαι...τη ΠεμπτοΠαρασκευοΣαββατοΚυριακοΔευτεροΤριτη θα λειπω.![]()
![]()
![]()
Την δεκαετια του 1970 η επισκεψη στο Μινιον τα Χριστουγεννα ηταν το γεγονος της χρονιας για μενα. Οσοι δεν το εχουν ζησει δεν ξερουν για τι πραγμα μιλαμε.
Ακομη θυμαμαι τις κυλιομενες σκαλες που δεν υπηρχαν πουθενα αλλου.
Ηταν τοση η κοσμοσυρροη, που στις εισοδους ειχε σεκιουριταδες που εβαζαν τον κοσμο σε ταξη μην ποδοπατηθεί.
Και στον Νικο να πανε, η Ευδοκια θα τα φαειΣτον τελικό φόρτωμα σε Νίκο για να μην πάνε τα 100Κ στο σίχαμα την ευδοκια
Ναι καλα τυπε...μολις παρει τα φραγκα "ο χασικλας" μην τον ειδατε τον Παναη.Και στον Νικο να πανε, η Ευδοκια θα τα φαει
Νομιζεις τύπε. Ειναι φουλ καψουρης με τον ΜπαμπηΝαι καλα τυπε...μολις παρει τα φραγκα "ο χασικλας" μην τον ειδατε τον Παναη.
ολα τα λεφτα φουντα , θα τρελαθει , βουνα ολοκληρα απο χασισι , θα βουταει μέσα σαν τον σκρουτζ στα κομικς στο χρηματοκιβωτιο τουΝαι καλα τυπε...μολις παρει τα φραγκα "ο χασικλας" μην τον ειδατε τον Παναη.
Καλα τυπε οσο καψουρα ειναι ο Μπαμπης με αυτον αλλο τοσο ειναι και αυτος....Νομιζεις τύπε. Ειναι φουλ καψουρης με τον Μπαμπη
Τυπε θα με θυμηθεις θα παιξει Καιζερ Σοζα μολις παρει τα φραγκα.....ολα τα λεφτα φουντα , θα τρελαθει , βουνα ολοκληρα απο χασισι , θα βουταει μέσα σαν τον σκρουτζ στα κομικς στο χρηματοκιβωτιο του
Τυπε θα με θυμηθεις θα παιξει Καιζερ Σοζα μολις παρει τα φραγκα.....
πρεπει να την εκμεταλευτουμε τετοια ευκαιρια,εχεις κανενα αγροτεμαχιο στον ταυγετο να το σπειρουμε ριγανη και να του το πουλησουμε?Καλα τυπε οσο καψουρα ειναι ο Μπαμπης με αυτον αλλο τοσο ειναι και αυτος....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε θα με θυμηθεις θα παιξει Καιζερ Σοζα μολις παρει τα φραγκα.....
Κάιζερ Σοζα? Το αλογο στον ιπποδρομο?Τυπε θα με θυμηθεις θα παιξει Καιζερ Σοζα μολις παρει τα φραγκα.....
Που θα είσαι μάν συνέδριο για τους γοριλες στο ΤζιμπουτίΣημερα εδω θα ειμαι...τη ΠεμπτοΠαρασκευοΣαββατοΚυριακοΔευτεροΤριτη θα λειπω.![]()
![]()
![]()
Ποιο αλογο στον ιπποδρομο βρε αλογομουρη!!!Κάιζερ Σοζα? Το αλογο στον ιπποδρομο?
Είσαι και αλογομούρης πανάθεμα σε...Κάιζερ Σοζα? Το αλογο στον ιπποδρομο?
μεχρι κοκκαλα παιζει αλλα μονο στο ζου.γρΕίσαι και αλογομούρης πανάθεμα σε...
Την ταινία εννοεί ....συνήθεις ύποπτοι.