enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
μπραβο και εσυ διαδιδεις το μυστικο περα;σμα βαρκιζας βουλιαγμενης.μιλαμε σπαμε το ενα ρεκόρ μετα το άλλο , τσιμπουκια μας παιρνει το GMTMNBKLHHJHHHLL
- Βλέπουν το thread συνολικά 378 άτομα (63 μέλη και 315 επισκέπτες)
Αλβανικό κόμπλεξ ότι και καλά ξέρει ελληνικά και πετάει άκυρες λεξειςμωρη σαπιομουνα μουμια,σκυβαλοδοχειο,μια κουβεντα σου λενε και λες 30 γαμημενη κωλογρια,δεν το βουλωνεις ποτε ρε ναυαγιο![]()
![]()
![]()
![]()
με τετοια εμπνευση πρεπει να παιξεις ολα σου τα χρηματα στο καζινο.Προβλέπω αρχηγό ευλογητο..
Αν και είναι κουραδομηχανη
Ο Χασικλας ειναι μεσα 3 μηνες και τους 2μιση κοιμαται , πρεπει να ειναι ρεκορ και αυτο
@alex71 έχει αναλάβει αγωγές κατά Σκάι, έχει όλα τα βίντεο σε πρωτότυπη μορφή με ανάλυση 4κ...Επισκέπτες γαμιεσται το βίντεο δεν θα το δείτε ποτέ![]()
Εγω απο μικρος ηξερα οτι οι στολισμοι και τα χριστουγεννιατικα ξεκινουσαν καπου στις 10 Δεκεμβριου, δεν θα καταλαβω ποτέ αυτη τη λύσσα να φερνουμε τα Χριστουγεννα απο τον Οκτωβρη. Επισης μου φαινεται απιστευτα γελοίο το επιχειρημα "θελει ο κοσμος να ξεσκασει και φερνει τα Χριστουγεννα νωριτερα". Μηδεν ζωη εχουν ρε πούστη μου?Εξω 40 βαθμους σημερα και ολη μερα διαφημισεις με Αλβανους ντυμενους Αη Βασιληδες,ελκηθρα,δεντρα και προτασεις δωρων![]()
![]()
![]()
![]()
Μέχρι και το Μινιόν τυπε από της 10 Δεκεμβρίου το στόλιζαν, αν δεν πέρναγες από εκεί δεν καταλάβαινες ΧριστούγενναΕγω απο μικρος ηξερα οτι οι στολισμοι και τα χριστουγεννιατικα ξεκινουσαν καπου στις 10 Δεκεμβριου, δεν θα καταλαβω ποτέ αυτη τη λύσσα να φερνουμε τα Χριστουγεννα απο τον Οκτωβρη. Επισης μου φαινεται απιστευτα γελοίο το επιχειρημα "θελει ο κοσμος να ξεσκασει και φερνει τα Χριστουγεννα νωριτερα". Μηδεν ζωη εχουν ρε πούστη μου?
Την δεκαετια του 1970 η επισκεψη στο Μινιον τα Χριστουγεννα ηταν το γεγονος της χρονιας για μενα. Οσοι δεν το εχουν ζησει δεν ξερουν για τι πραγμα μιλαμε.Μέχρι και το Μινιόν τυπε από της 10 Δεκεμβρίου το στόλιζαν, αν δεν πέρναγες από εκεί δεν καταλάβαινες Χριστούγεννα