baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
εχεις δικιο μπορει να βαφτιστει βασικης θεματολογιας νημα και να παρουμε ποδι.παμε διπλα οχι εδω , κριμα ειναι , να χασουν μηνυματα του Ευλογητου
εχεις δικιο μπορει να βαφτιστει βασικης θεματολογιας νημα και να παρουμε ποδι.παμε διπλα οχι εδω , κριμα ειναι , να χασουν μηνυματα του Ευλογητου
ελα καυλιαρη , δεν εχεις σημερα ερωτες και αγκαλιες ? εισαι σε ψυχολογία για σκουπιδιασμα ή μου εγινες ευαισθητος και σου ηρθε περίοδος ?Ρε αρχιδια μαζευτειτε ολοι μην σας σκισω γαμω τους μπουστηδες του GNTMNSBDBDDAJSHAHHGDFHG.....
Τυπε ειμαι ΠΑΝΤΑ σε διαθεση για σκουπιδιασμα....εσυ θα τη πουλεψεις μεχρι το τελος ή θα λιποθυμησεις παλι;ελα καυλιαρη , δεν εχεις σημερα ερωτες και αγκαλιες ? εισαι σε ψυχολογία για σκουπιδιασμα ή μου εγινες ευαισθητος και σου ηρθε περίοδος ?
Πάρε μάτι ορθανοιχτο μουνι Ανχελιτας που τρώει ξαπλαΤυπε ειμαι ΠΑΝΤΑ σε διαθεση για σκουπιδιασμα....εσυ θα τη πουλεψεις μεχρι το τελος ή θα λιποθυμησεις παλι;
Ασκημε,δυσμορφε,κακομουτσουνε,βρωμερε,τρισαθλιε,αποκρουστικε Ευλογητε δυσειδες απωθητικό αηδιαστικό και εφιαλτικό σίχαμα,αλυκτουν τα σκυλιά και τα πουλιά απομακρυνωνται στο πέρασμα σου,μια δυσοσμία κάνει τα ζώα με χαμηλό ανασοποιτικο να πεθάνουν και οι άνθρωποι στη θέα σου μαρμάρινος..
Διακρίνεται μια συμπάθεια σου προς ΕυλογητόΑσκημε,δυσμορφε,κακομουτσουνε,βρωμερε,τρισαθλιε,αποκρουστικε Ευλογητε δυσειδες απωθητικό αηδιαστικό και εφιαλτικό σίχαμα,αλυκτουν τα σκυλιά και τα πουλιά απομακρυνωνται στο πέρασμα σου,μια δυσοσμία κάνει τα ζώα με χαμηλό ανασοποιτικο να πεθάνουν και οι άνθρωποι στη θέα σου μαρμάρινος..
Τυπε οριακα φαινοταν....το εκρυβε το ορθανοιχτο κωλοτρυπηδι του βαψομαλια.Πάρε μάτι ορθανοιχτο μουνι Ανχελιτας που τρώει ξαπλα
Μονη ελπιδα οπως κοιμαται να τον κουμπωσει ο Μπαμπης 20 βιαγκρα να του καγκελοβεργα και να χοροπηδαει πανω του το παρταλι....Χασικλας θα γαμησει ; Το μεγάλο ερώτημα !!!
Το είπε και πιο όμορφο από τον Τομ Κρουζ η άλλη , την έχει βαρεσει η αγαμία τον Μπάμπη στα μιλιγκια
Θα γαμησει ο Χασικλας , παίζει στρατηγική μάγκα μου , δεν είναι τυχαίο που μας συστήθηκε το καμάκι της Σαντορίνης, έχεις δει κρατήρα το ηφαίστειο ; Από το γαμησι που του έριξε ο Χασικλας είναιΜονη ελπιδα οπως κοιμαται να τον κουμπωσει ο Μπαμπης 20 βιαγκρα να του καγκελοβεργα και να χοροπηδαει πανω του το παρταλι....
Ασκημε,δυσμορφε,κακομουτσουνε,βρωμερε,τρισαθλιε,αποκρουστικε Ευλογητε δυσειδες απωθητικό αηδιαστικό και εφιαλτικό σίχαμα,αλυκτουν τα σκυλιά και τα πουλιά απομακρυνωνται στο πέρασμα σου,μια δυσοσμία κάνει τα ζώα με χαμηλό ανασοποιτικο να πεθάνουν και οι άνθρωποι στη θέα σου μαρμάρωνουν
Φυγε από δω Φιλήμονα του gntm
Τι εγινε μωρη λουλου δεν εχει τους μπουστηδες στο ΣΤΑΡ και μας μαζευτηκες;
Μυρισε πουτσα Χασικλας και ήρθε η κομμώτριαΤι εγινε μωρη λουλου δεν εχει τους μπουστηδες στο ΣΤΑΡ και μας μαζευτηκες;