Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Ελα Πουθι εχεις και μπακ απ λογαριασμους;Εισαι γιδι
Ελα Πουθι εχεις και μπακ απ λογαριασμους;Εισαι γιδι
Εγω ψες γαμαγα μεσα στο μονοκινητηριο αεροπλανο μου. Εσυ τι εκανες. Τιβι και παντοφλα.
Βατραχουκο θα σε γαμησωΕμπαινα παλια. Αλλαξες. Το μυαλο σου χαζεψε απ το πολυ λιβανισμα.
ποιο στρες ρε τυπε?ολο το στρεςς μου ρουφηξε η ρουφιανα , μετα ημουν σαν τα ζακια που ειναι σε νταγκλα και καθονται στην κοψη του πεζοδρομιου και λυγιζουν 270 μοιρες το κορμι τους και λες - Πως και δεν πεφτει ο γαμιολης..
Ετσι ημουν μπρο μου , εσβησα , πηγα κρεββατι με σκεπασε και κοιμηθηκα σε 3 δευτερα
δεν ειναι για δουλεια φιλε , ειναι και αλλα στην μεση τυπεποιο στρες ρε τυπε?
αφου δεν δουλευεις?
Έχασες καμιά κάλτσα στο πλυντήριο;δεν ειναι για δουλεια φιλε , ειναι και αλλα στην μεση τυπε
καποιος του τις κλεβει που τις απλωνει σε συρμα κατω απο τη περγκολα.Έχασες καμιά κάλτσα στο πλυντήριο;
Τρύπιες κάλτσες δε κλέβει κανείς...καποιος του τις κλεβει που τις απλωνει σε συρμα κατω απο τη περγκολα.
με πλυντηριο εχει να κανει , αλλα οχι με καλτσες... που να σου εξηγω τωρα εσενα που βουτας την φρατζολα μεσα στην φασολαδα και κανεις σαντουιτςΈχασες καμιά κάλτσα στο πλυντήριο;
Ενα σοβαρο τοπικ επιπεδου υπηρχε,το γαμησατε κι αυτο..
Ναι ρε οπως χθες...γαμηθηκες κυριολεκτικα στο ξενυχτι.με νυχια και με δοντια το κραταμε τυπε
ξενυχταμε για το μπουρδελο εδω μεσα
επειδη κοιμοσουν και δεν ειδες τα λαικ που σου εκανα , θα σε συγχωρησωΝαι ρε οπως χθες...γαμηθηκες κυριολεκτικα στο ξενυχτι.
Πόσα θες να φαίνεται ότι έβγαλες;με πλυντηριο εχει να κανει , αλλα οχι με καλτσες... που να σου εξηγω τωρα εσενα που βουτας την φρατζολα μεσα στην φασολαδα και κανεις σαντουιτς
μην σπαμμαρεις εδω μεσα διοτι:Πόσα θες να φαίνεται ότι έβγαλες;
Είσαι τόσο μαλακας που τρέχεις για αυτά τον τελευταίο μήνα του χρόνου...να χαίρεσαι το λογιστή σου...μην σπαμμαρεις εδω μεσα διοτι:
1 θα σε ξεκωλιασω
2 δεν χαλαμε το νημα του επους ΒΒ
δεν εχει να κανει με χρονιάΕίσαι τόσο μαλακας που τρέχεις για αυτά τον τελευταίο μήνα του χρόνου...να χαίρεσαι το λογιστή σου...
κανε ενα συνταξιοδοτικο του αθηναιου.δεν εχει να κανει με χρονιά
αυτη ειμαι κομπλε , για μετα θελω κατι να κανονισω
παμε διπλα οχι εδω , κριμα ειναι , να χασουν μηνυματα του Ευλογητουκανε ενα συνταξιοδοτικο του αθηναιου.