athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.464
- Πόντοι
- 12.756
θα με φιλοξενησει ο Αντζελομην ερθεις να κοιμηθεις στους καδους στην γωνία του στενου μου , τους πήραν , απλα ενημερωτικα στο λέω
θα με φιλοξενησει ο Αντζελομην ερθεις να κοιμηθεις στους καδους στην γωνία του στενου μου , τους πήραν , απλα ενημερωτικα στο λέω
θα πεινασεις αδερφε μου .... ο αλλος θα φαει και εσεναθα με φιλοξενησει ο Αντζελο
Καλησπερα σε ολη τη παρεα!πρωτο μου ποστ στο φορουμ πρωην επισκεπτης και θαυμαστης big brother!!παω να κανω ενα τσιγαρο και τα λεμε ανυπομονω να σας γνωρισω!
Να δεις τυπε που αυτός είναι ο γνωστός τσιγαροςΠού σκατά πήγες για τσιγάρο ρεεέεεεεε τύπε;;;;
Μας έχεις τόσες μέρες και περιμένουμε....
πουτάναΤι ειναι αυτα ρε μαλακες;Που ειναι τα κλωτσομπουνιδια και τα κατακουτελα;
Εμείς ξεκινάμε μετά της δώδεκα τυπε μου,και το έχουμε ξαναπεί το παιχνίδι αυτό δεν το βλέπουν άνθρωποι του μόχθου και του μεροκάματου που θα ξυπνήσουν το πρωί στης έξι για δουλειά,το παιχνίδι αυτό είναι μόνο για φραγκατους εισοδηματιες!!Τύποι δεν τραβάει εδώ σύνολο 15 άτομα online ,και στο GNTM 40
ξεκινησε , μας ξεφτίλισε ο ΑλαφουζοςΕμείς ξεκινάμε μετά της δώδεκα τυπε μου,και το έχουμε ξαναπεί το παιχνίδι αυτό δεν το βλέπουν άνθρωποι του μόχθου και του μεροκάματου που θα ξυπνήσουν το πρωί στης έξι για δουλειά,το παιχνίδι αυτό είναι μόνο για φραγκατους εισοδηματιες!!