alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε βλεπω ευρυτατο κυκλο γνωριμιωνενας γνωστος μου 20 χρονια μεγαλυτερος της αστεγος
Τύπε βλεπω ευρυτατο κυκλο γνωριμιωνενας γνωστος μου 20 χρονια μεγαλυτερος της αστεγος
Άστεγοι θα πηδήξουν και την πρεζου όταν βγει έξωτρελο μουνακι η δημητρουλα οταν ηταν πιτσιρικα την γαμουσε ενας γνωστος μου 20 χρονια μεγαλυτερος της αστεγος
Αυτά κάνουν οι μασαμπούκες
ευρυτατο απο αστεγους μεχρι τυπους με βιλονια με πισινες στο σουνιο.....Ναυαγια υπαρχουν σε ολες τις κοινωνικες καστες..!!Τύπε βλεπω ευρυτατο κυκλο γνωριμιων
Φτου σου Ιακωβα!!!Κανεις ΒΟΔΙ ΣΕΙΜΙΝΓΚ!!!
Πάνω που πήγα να το γράψω ρε!Με το που το είπε έπεσα κάτω"Στιβ μην μου τον διαλυσεις αποψε"
"Στιβ μην μου τον διαλυσεις αποψε"
οχι τυπερε τυποι η γαμμελη εχει βυζαρε μπουταρες αλλα δεν εχει και υπερβολικα μεγαλο κεφαλι??
Ροζ εισητήριο στο ΜεταξυΥπάρχει το ροζ και το μπλέ τυπε
σιγα μην ασχοληθω με σκρινσοτ...εδω την εχω σε βιντεακι να γαμιεται λυσσασμενα σε παραλια λιγο εξω απο Ακρατα και να κολυμπαει(γυμνη) μετα στα καταγαλανα νερα του Κορινθιακου κολπου..ο @birlas τα εχει τα σκρινσοτ , μας τα στελνει μετα με πμ
ο ανθρωπος ειναι φτηνιαρης...καντινιερης...λιγδα και νυχι 10 ποντοι στο δαχτυλο να ξυνει το αυτι...αξεστος και ακαλλιεργητος..τι να του πεις..εδω ρε σακατευτηκε ο πεθερος και το μυαλο του ηταν ποτε θα γυρισει σπιτι να δει πουστιδωρα σε καναπε...με παστα σερανο ντιπ θα την εβγαλε ο κομπογιαννιτης...απο @birlas επρεπε να παρει μελομακάρονα , να στηριξει και το μαγαζι εδω μεσα