Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.564
- Πόντοι
- 12.756
α ωραια , αρα κερνάςΕχουμε επετειο με την αγαπη της ζωης μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου....![]()
για πες που να έρθουμε ?
μην ξεχνας οτι πρεπει να ψηφίσεις αυριο
α ωραια , αρα κερνάςΕχουμε επετειο με την αγαπη της ζωης μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου....![]()
Τι να ψηφισω εχουμε εκλογες;α ωραια , αρα κερνάς
για πες που να έρθουμε ?
μην ξεχνας οτι πρεπει να ψηφίσεις αυριο
δεν είναι πολιτικό σχόλιο, πιο πολύ είναι η έννοια του τύπου που πάει να σου επιβάλλει την άποψη του, φωνάζει για τον ακούνε και το παίζει νταής & αστυνόμος...δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα πολιτικά για να έχω πολιτικές παρωπίδες..Φίλε μου εδώ είναι το μόνο νήμα που δεν φοράμε πολιτικές παρωπιδες...![]()
![]()
![]()
Έχεις δίκιο...δεν είναι πολιτικό σχόλιο, πιο πολύ είναι η έννοια του τύπου που πάει να σου επιβάλλει την άποψη του, φωνάζει για τον ακούνε και το παίζει νταής & αστυνόμος...δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα πολιτικά για να έχω πολιτικές παρωπίδες..
Ναι γιατι ειναι φωτια οι προτινόμενοιΤι να ψηφισω εχουμε εκλογες;![]()
Πρόβλεψη κάνεις η να το κλείσουμε??Ναι γιατι ειναι φωτια οι προτινόμενοι
Ανχελιτα κερδιζει βετο , Ευλογητος προτινόμενος
Ποιοι θα ειναι οι υπολοιποι;Γραφεις που γραφεις σποιλεριες γραφε τις ολες....Ναι γιατι ειναι φωτια οι προτινόμενοι
Ανχελιτα κερδιζει βετο , Ευλογητος προτινόμενος
Πρόβλεψη κάνεις η να το κλείσουμε??
Ποιοι θα ειναι οι υπολοιποι;Γραφεις που γραφεις σποιλεριες γραφε τις ολες....
Τον πατέρα της δεν τον ξέρει τυπε ο Μπάμπης. Τους έχει εγκαταλείψει !αποθεωνει το τελειωμενο ζακιπρε ο Χασικλας,εχουν μπει ακαποτα χαπακοκοκακηδες απο καθε γωνια της υφηλιου και αυτος θα παει με σοκολατακια και λουλουδια στον πατερα της![]()
![]()
![]()
![]()
Κομματαρα σύντροφε !!Και σεεεερααααα σερααααα