Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 330
- Πόντοι
- 21
τι cringe ζευγάρι είστε ρε πούστη μου...
βαψομαλλιάς τι περίμενες...Μπιλι Αιντολ απο τα Λιντλ πιο υποτακτικος μουνοδουλος στην ιστορια της ανθρωποτητας....
![]()
Ουτε τον Γκλαμυ δεν μπορει να γαμησει τυπεΡε σεις ο χασικλας πήρε τα πάνω του και θα γαμησει στο τέλος ! Το έλεγα εγώ ότι θα λειτουργήσει η μεθαδονη κάποια στιγμή !
Ξερει ότι οι τακτικές Κασιδιάρη δεν περνούν εκεί και το έριξε στο ρουφιανιλικι και στο γλειψιμορε Χοντρομπαλά χρυσαυγίτη κάτι εκτός από το να κράζεις, κάνεις σε αυτό το γαμώσπιτο που σας έχουν βάλει..εε χρυσαύγουλο;;
Δηλαδή τι να κάνει ρε τυπε;ρε Χοντρομπαλά χρυσαυγίτη κάτι εκτός από το να κράζεις, κάνεις σε αυτό το γαμώσπιτο που σας έχουν βάλει..εε χρυσαύγουλο;;
Να φτιαξει μια κουκλα απο αλουμινόχαρτο και να την γαμησει ακαποτα στο σαλόνι τύπεΔηλαδή τι να κάνει ρε τυπε;
Να σκάψει να βρει νερο;
Ινδαλμα ο Μπουκας τι να λεμε...γαμησε τους ολους ρε αποτυχημενε λωποδυτη!!!νασος το φιδι την ξεσκεπασε αμεσως , ειδε ολο το προφιλ του Μπαμπη και ειδε οτι δεν εχει καμια φωτο με αυτα που φοράει εκει μέσα
Μουνοπανας μεγάλης αξίας ο Νασος
πρεπει να του δωσουμε εναν κλωνο να μπει εδω μέσα
Παρασκευη θα λειπω....παρτε τα αρχιδια μου.την Παρασκευη ολοι απο νωρίς εδω να σκουπιδιάσουμε και πρεμιέρα Ρουβα![]()
![]()
Ακαποτα γιατί;Να φτιαξει μια κουκλα απο αλουμινόχαρτο και να την γαμησει ακαποτα στο σαλόνι τύπε
να κάνει μια φυσιολογική συζήτηση από το να ρουφιανεύει, να το παίζει Κασιδιάρης-νταής και αστυνόμος Σαίνης. Θα μου πεις κάνουν φυσιολογικές συζητήσεις τα χρυσάγουλα...Δηλαδή τι να κάνει ρε τυπε;
Να σκάψει να βρει νερο;
Για πες που θα εισαι να καλεστούμε?Παρασκευη θα λειπω....παρτε τα αρχιδια μου.
Φίλε μου εδώ είναι το μόνο νήμα που δεν φοράμε πολιτικές παρωπιδες...να κάνει μια φυσιολογική συζήτηση από το να ρουφιανεύει, να το παίζει Κασιδιάρης-νταής και αστυνόμος Σαίνης. Θα μου πεις κάνουν φυσιολογικές συζητήσεις τα χρυσάγουλα...
ετσι για την αλητείαΑκαποτα γιατί;
Εχουμε επετειο με την αγαπη της ζωης μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου....Για πες που θα εισαι να καλεστούμε?
δεν ειχαμε να κανουμε και τιποτα σημαντικο οπότε είμαστε διαθέσιμοι![]()