shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ειχα προβληματα γραμματικης αλλα τωρα με μπερδεψες τελειως.
ειχα προβληματα γραμματικης αλλα τωρα με μπερδεψες τελειως.
εδω ειναι πουστης λεμε!!!!Η τραγωδια ειναι οτι πηγαινει καποιος 12 χρονια σχολειο, και αφου το τελειωσει, βγαινει και λεει "να επενέβης". Και το χειροτερο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος αναπτυσσει και ολη τη μερα θεωριες, ενω δεν γνωριζει καν τη γλωσσα του. Εντελως καρικατουρα δηλαδη
Καλα το να επενέβη ειναι ελλεινονλαθος ούτε δημοτικού,πλάκα πλακα η δημοτικη έχει κατακρεουργησει πολλές λέξεις...anyway..Η τραγωδια ειναι οτι πηγαινει καποιος 12 χρονια σχολειο, και αφου το τελειωσει, βγαινει και λεει "να επενέβης". Και το χειροτερο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος αναπτυσσει και ολη τη μερα θεωριες, ενω δεν γνωριζει καν τη γλωσσα του. Εντελως καρικατουρα δηλαδη
εχει διαφημισεις το καναλι της βουλης.
Μπα,όταν έχουν συνηθίσει να βλέπουν τις περυσινές ΧΧΧΧΧΧΧΧΧL γυμνές ή με μαγιό,τι να τους κάνει αυτό?Άντε να τρομάξαν ας πούμε...γιατι νομιζεις αποψε λιγοι ξερασαν?
ποιότητα οχι μαλακιεςεχει διαφημισεις το καναλι της βουλης.
Πραγματικά αίσχος. Μάλλον κακή ζωή, ξενύχτια κτλπ και παστώνει την μούρη της 24/7 και κατάντησε έτσι.Ρε πουστη μου, τι παιρνουνε πια?
Κι εγω εχω δει ενα σωρο γκομενες μου ξυπνιες το πρωι, αβαφτες, απεριποιητες και πρησμενες απο τον υπνο αλλά τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει
γιουρι γκλιγκαροβιτς τα χριστουγεννα στο κριστμας θιατερ.ποιότητα οχι μαλακιες
κραταει και κατι σαν στιλετο στο χερι....Πραγματικά αίσχος. Μάλλον κακή ζωή, ξενύχτια κτλπ και παστώνει την μούρη της 24/7 και κατάντησε έτσι.
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο το συνέχεια makeup και χωρίς θεραπείες.
Σαν ψόφιος ασβός είναι η άτιμη
γιουρι γκλιγκαροβιτς τα χριστουγεννα στο κριστμας θιατερ.
Για να καθαρίζει τα σαπιόδοντά της θα είναι.κραταει και κατι σαν στιλετο στο χερι....
Η δημοτικη φιλε μου μια χαρα ειναι, αυτοι που την μιλανε ειναι αισχοςΚαλα το να επενέβη ειναι ελλεινονλαθος ούτε δημοτικού,πλάκα πλακα η δημοτικη έχει κατακρεουργησει πολλές λέξεις...anyway..
με το που βγει την περιμενει το παλιο της ποστο στην Λαυριου,5 ευρω το τελειωτικο τσιμπουκι,οπως τα παιρνει τα δινει στον Μαροκινο ντιλερσαμανθα πρεπει να πιπωνει διαρκως ωστε να μην μιλαει τυποι