Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Η αλλη η κατσικα κουρεψε το γκαζον γυρω απο τη πισινα και εφτιαξε σαλατα.....
Ξύλο της αξίζει και κατούρημα όχι γαμήσι...δεν ειναι αδικια που ειναι αναμεσα σε δυο μπουστες ενω της αξιζει ενα γαμησι μεχρι να πιασει διδυμα ;
Ενταξει τυπε τουλαχιστον τωρα τη δειχνει μακιγιαρισμενη μονο και οχι πολυ κοντινα...στις αρχες την εδειχνε αμακιγιαριστη σε σουπερ ζουμ.Να σου καρφωνεται ο ψωλιαγκος στο κωλοτρυπηδι σου απο το φοβο....Ευλογητος σαν τον ψυχακια απο το Haloween,ελεος,βλεπουν και οικογενειες
ενταξει τυπε , γαμαω εγω, κατουρα και βαρα εσυΞύλο της αξίζει και κατούρημα όχι γαμήσι...
Και ατιμωτικο ξυλο με τη ζωστηρα σε πυργο του Mark Dorcel.Η Σαμάνθα έναν Pierre Woodman χρειάζεται.
Ποιος, αυτός ο ξεκαρφωτος που μπήκε μαζί με το γύφτο ?Κομπαρσος βαφει μαλλι κομοδινι τυποι
Αυτός όυτε τι είναι η δοκός δε ξέρει..Ανέβηκες στην δοκο ενώ έχεις υψοφοβία της λέει.
Πέτσα δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχει ανέβει και σε πιο ψηλούς "δοκούς".
θα βγαλει συκωτια μπι-ελ-αρ πολυ συντομα ο τυπος...πρεπει να ειναι μεγιστος φαρμακωμενος με κρεατινες σαν τριμμενη φρυγανια πανω σε μπριζολα..παλαιοπασοκτζης που πσηφιζε Μπατζελη Ξενογιαννακοπουλου και σουφρα Γερουλανο..που δε βγηκε ουτε δημοτικος συμβουλος στην Αθηνα..Κομπαρσος βαφει μαλλι κομοδινι τυποι
ο Κίτρινος που είπε η Ανχελίτα τι είναι τύπε;Εντωμεταξυ δεν ξερω αν το πηρατε πρεφα το λογο πριν που τους ελεγε ο Μπαμπης συνεχεια οτι ειναι ο μπλε Παουερ Ρειντζερ;Ο Μπλε ειναι και καλα ο πιο εξυπνος....δηλαδη τους ελεγε στα μουτρα οτι σας γαμαω γιατι ειμαι ο πιο εξυπνος.
Και εκεί που είναι δουλεύει..για να μη ξεχνιέται κυρίως..Αναπολεί τις μέρες στην δουλειά η Ανχεπίπα
ναι τυπεΠοιος, αυτός ο ξεκαρφωτος που μπήκε μαζί με το γύφτο ?
Ο Κιτρινος ειναι και καλα δυνατος χαρακτηρας αλλα αναθεμα αν αυτο το τσολι ηξερε τι ειναι....στη τυχη θα το ειπε.ο Κίτρινος που είπε η Ανχελίτα τι είναι τύπε;
Ο Μπιλ!!!χαχα επειδή φόραγε γυαλιά ήταν ο πιο εξυπνος??Εντωμεταξυ δεν ξερω αν το πηρατε πρεφα το λογο πριν που τους ελεγε ο Μπαμπης συνεχεια οτι ειναι ο μπλε Παουερ Ρειντζερ;Ο Μπλε ειναι και καλα ο πιο εξυπνος....δηλαδη τους ελεγε στα μουτρα οτι σας γαμαω γιατι ειμαι ο πιο εξυπνος.
Αυτος ρε εβρισκε ολα τα μαραφετια που ειχαν....Ο Μπιλ!!!χαχα επειδή φόραγε γυαλιά ήταν ο πιο εξυπνος??
δυνατή στα τσιμπούκια ξέρει αυτή μόνοΟ Κιτρινος ειναι και καλα δυνατος χαρακτηρας αλλα αναθεμα αν αυτο το τσολι ηξερε τι ειναι....στη τυχη θα το ειπε.