Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 330
- Πόντοι
- 21
Τι να καταλάβει το Σέρβικο δίποδο...Πρέπει να ναι ξύπνια φαντάσου για αλβανιδα και καλά μιλάει και το Ρ λέει κανονικά...η σερβα δεν παίζει να καταλαβαίνει ούτε τα μισα
Τι να καταλάβει το Σέρβικο δίποδο...Πρέπει να ναι ξύπνια φαντάσου για αλβανιδα και καλά μιλάει και το Ρ λέει κανονικά...η σερβα δεν παίζει να καταλαβαίνει ούτε τα μισα
Πέταξε το πουλάκι.. Παράδειγμα προς αποφυγή ο Νικολάκης. Μέχρι να το πάρει απόφαση, ο Μπάμπης θα έχει πάρει την μισή Ibiza.Του το δίνει στο πιάτο αλλά είναι αμφίβολο αν μπορεί να τον αναστήσει
Μπορεί στο τέλος να γαμησει την ΑλβανίδαΠέταξε το πουλάκι.. Παράδειγμα προς αποφυγή ο Νικολάκης. Μέχρι να το πάρει απόφαση, ο Μπάμπης θα έχει πάρει την μισή Ibiza.
Πάντως από όλα τα σκουπίδια εκεί μέσα μοιάζει να είναι ο καλύτερος.Ο χασικλας έπεσε πάλι σε λιθαργο και χάθηκε απ' τα πλάνα. Ααααα κάτι πρέπει να κάνουμε Μ αυτόν !
Πως τη γαμησες ετσι ρε Μπαμπη!!!Μπάμπης σε Ψωλίτα:
- Το ξέρω ότι δεν μου μιλάς και μπορεί να μη μου απαντήσεις αλλά πρέπει να ξέρεις κάτι.
- Πες μου
- Εγώ είμαι ο μπλε Power Ranger
Υπάρχει πιο βλάκας από αυτόν τον Πέτσα πραγματικά; Κράζει συνέχεια τον χασίκλα ότι κοιμάται όλη μέρα..Δηλαδή ρε βαψομαλιά κάγκουρα εσύ τι κάνεις; Ρε με τον μαλάκα τον δυσλεκτικό..Χεστηκανε Πετσα το αν θα σας σωσουν... την ασυλια θελουν πανω απο ολα... αντε ψωναρα
Αυτος κωλοτριβεται ολη μερα με τη ξεκωλιαρα....προσφερει στο ριαλιτι.Ενα δικιο το εχει ο Μπιλι Αιντολ απο τα Λιοσια.....Υπάρχει πιο βλάκας από αυτόν τον Πέτσα πραγματικά; Κράζει συνέχεια τον χασίκλα ότι κοιμάται όλη μέρα..Δηλαδή ρε βαψομαλιά κάγκουρα εσύ τι κάνεις; Ρε με τον μαλάκα τον δυσλεκτικό..
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Πραγματικά είναι ένα και ένα όλα αυτά τα σκουπίδια....Ρε ποιες είναι αυτές οι "δουλειές" του σπιτιού που μας ζαλίζουν τον έρωτα σαν δικαιολογία όποτε θέλουν να ψηφίσουν κάποιον.
Τα δωμάτια τους σαν βομβαρδισμένα φοιτήτοσπιτα είναι όλων τα κρεβάτια και τα ρούχα στις βαλίτσες.
Στον κεντρικό δωμάτιο οποιος θέλει ορμαει αποθηκη και τρώει και μετα ενα πιατο εχει να ξεπλυνει. Δλδ ήμαρτον.
Βαψομαλλιάς-Ψωλίτα-Ρομά-Κοσοβάρα-Κρητικοπάκι...παίζει να είναι η πρώτη κλίκα στην ιστορία των ριάλιτι που δεν έχει ούτε έναν ελάχιστα συμπαθή στο κοινό.
Είδες κανένα πλάνο με κωλοτρίψιμο..Εκτός και αν προσφέρει υλικό που ο Μπίγκ το κρατάει για τον εαυτό του, έτσι να μη βαριέται..Άντε με τον αμόρφωτο το βαψομαλιά...Αυτος κωλοτριβεται ολη μερα με τη ξεκωλιαρα....προσφερει στο ριαλιτι.Ενα δικιο το εχει ο Μπιλι Αιντολ απο τα Λιοσια.....
Οχι ρε τυπε θα σου δειχνανε στη τηλεοραση να μπαλαμουτιαζονται λες και ειναι τσοντα του Σειρηνακη....Είδες κανένα πλάνο με κωλοτρίψιμο..Εκτός και αν προσφέρει υλικό που ο Μπίγκ το κρατάει για τον εαυτό του, έτσι να μη βαριέται..Άντε με τον αμόρφωτο το βαψομαλιά...
live streaming στο ίντερνετ η σε καλωδιακή δεν κάνουν πλέον ?Οχι ρε τυπε θα σου δειχνανε στη τηλεοραση να μπαλαμουτιαζονται λες και ειναι τσοντα του Σειρηνακη....
το τελειωτικο hands free τσιμπουκι του Κρητικοπακι στον Μελατο το δειξανε ομως τυπεΟχι ρε τυπε θα σου δειχνανε στη τηλεοραση να μπαλαμουτιαζονται λες και ειναι τσοντα του Σειρηνακη....
Οχι τυπε....μετα τον βιαστη τον περυσινο τα κοψανε αυτα.live streaming στο ίντερνετ η σε καλωδιακή δεν κάνουν πλέον ?