shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
κερναει αυτοςδεν εχω ψιλα να πληρωσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στον αλεξουκο το ειπαειμαι.
κερναει αυτοςδεν εχω ψιλα να πληρωσω.
στον αλεξουκο το ειπαειμαι.
οκ οταν πας κρατα και τιποτα χρηματα γιατι σε βλεπω να κανεις τον ντελιβερα και οι αλλοι το σκουπισμα της σαλας.κερναει αυτος
στον αλεξουκο το ειπα
λες και ειναι κακο να εισαι αλβανος τυπε.Η μούμια ούτε κουβέντα για Αλβανία και ο γύφτος ούτε κουβέντα για Ασπρόπυργο. Νομίζω ότι απαρνουνται τη γη των προγόνων τους !
Απο τις πιο ντεκαβλέ γυναικες που εχω δει στη ζωη μουKακκαβα ορθιο σκιαχτρο κανονικα,για προστασια καλλιεργιων,φτου σου κοπελαρα μου λενε οι αλλοι
Δεν υπάρχει κίνδυνος πλέον τύπεΡε μαλακα γκουνταρα δείχνεις τον κωλο της γυναίκας σου;
εισαι άδικος πολλες Γυναικες εχουν κανει 2-3-4 παιδιά μετα 35Διαβαζω μια συνεντευξη της μούμιας, όπου βεβαια αποφευγει να πει οτι ειναι Αλβανιδα και μας ανακοινωνει οτι στα σχεδια της ειναι να κανει οικογενεια με πολλα παιδια
Το οτι μια γυναικα 36 (εστω) χρονων, η οποία μόλις χώρισε άρα ΔΕΝ εχει αντρα, εχει σαν αμεσο σχεδιο να παντρευτει και να κανει...πολλά παιδια (πότε?) με ξεπερνά. Αν ειχες γλυκια μου σχεδιο στη ζωη σου να κανεις πολλα παιδια θα τα ειχες ηδη κάνει.
Απο τις πιο ντεκαβλέ γυναικες που εχω δει στη ζωη μου
Πανασχημη, ξερακιανη, αβυζη, γλυκαναλατη, το απολυτο τιποτα
Ε οχι και αβυζη ρε τυπε....ξερω εναν καλο οφθαλμιατρο.Διαβαζω μια συνεντευξη της μούμιας, όπου βεβαια αποφευγει να πει οτι ειναι Αλβανιδα και μας ανακοινωνει οτι στα σχεδια της ειναι να κανει οικογενεια με πολλα παιδια
Το οτι μια γυναικα 36 (εστω) χρονων, η οποία μόλις χώρισε άρα ΔΕΝ εχει αντρα, εχει σαν αμεσο σχεδιο να παντρευτει και να κανει...πολλά παιδια (πότε?) με ξεπερνά. Αν ειχες γλυκια μου σχεδιο στη ζωη σου να κανεις πολλα παιδια θα τα ειχες ηδη κάνει.
Απο τις πιο ντεκαβλέ γυναικες που εχω δει στη ζωη μου
Πανασχημη, ξερακιανη, αβυζη, γλυκαναλατη, το απολυτο τιποτα
Διαβαζω μια συνεντευξη της μούμιας, όπου βεβαια αποφευγει να πει οτι ειναι Αλβανιδα και μας ανακοινωνει οτι στα σχεδια της ειναι να κανει οικογενεια με πολλα παιδια