Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.665
- Πόντοι
- 6.256
"Θα αφησεις τις γατες μωρη γεροντοκορη μπας και σε γαμησει κανενας τυφλος απελπισμενος Πακι;"
για κανε μου μου περιγραφη σημαντικης ζωης απο μια αδιαφορη.Αυτο παλι που συγκινουνται μεχρι δακρυων, επειδη περιγραφουν μια αδιαφορη ζωη χωρις τιποτα ιδιαιτερο, με ξεπερνά
Τρομερά απωθημένα, είναι που τα έχουν ξεπεράσει όλα και είναι δυνατοί.Αυτο παλι που συγκινουνται μεχρι δακρυων, επειδη περιγραφουν μια αδιαφορη ζωη χωρις τιποτα ιδιαιτερο, με ξεπερνά
Και όλοι εχουν περασει τρομερες εμπειριες, εχουν "πεσει και εχουν σηκωθει", ειναι ειλικρινεις και "αληθινοι" και "αυθεντικοι"Τρομερά απωθημένα, είναι που τα έχουν ξεπεράσει όλα και είναι δυνατοί.
Το θέμα είναι αν με το να την περιγράφεις σε πιάνουν τα κλάμματα.για κανε μου μου περιγραφη σημαντικης ζωης απο μια αδιαφορη.
αν γενικολογησουμε ολοι μας μια αδιαφορη ζωη ζουμε.
Δεν διαφωνω.για κανε μου μου περιγραφη σημαντικης ζωης απο μια αδιαφορη.
αν γενικολογησουμε ολοι μας μια αδιαφορη ζωη ζουμε.
κανει καλο για τα ματια αυτοκαθαριζονται.Το θέμα είναι αν με το να την περιγράφεις σε πιάνουν τα κλάμματα.
αν και θα γουσταρα να φυγει πετσας αλλα θα ειχε τρομεςρο γελιο αν εφευγε ο κωστης.
Εγω θελω να φυγει ο Πέτσας για να δω μούρη Ψωλίταςαν και θα γουσταρα να φυγει πετσας αλλα θα ειχε τρομεςρο γελιο αν εφευγε ο κωστης.
εισαι σκληρο αγορι!!Εγω θελω να φυγει ο Πέτσας για να δω μούρη Ψωλίτας
εγω θελω να γινει ισοψηφια και να φυγουν πετσας και κωστης χερακι χερακι.Εγω θελω να φυγει ο Πέτσας για να δω μούρη Ψωλίτας
Έχει ξεκινήσει από το απόγευμα το σόι του από τους γύρω καταυλισμούς με τα fast and furious κωλοφτιαγμένα,να τον παραλάβουνΕλα Ταμτακο!!!Ετοιμασου να γυρισεις στο τσαντηρι σου με τα 13 παιδια τα 5 κλεμμενα!!!
ειμαι.εισαι σκληρο αγορι!!
θα ερθεις στο τραπέζωμα? που θα κανει ο @athinaios44εγω θελω να γινει ισοψηφια και να φυγουν πετσας και κωστης χερακι χερακι.
δεν εχω ψιλα να πληρωσω.θα ερθεις στο τραπέζωμα? που θα κανει ο @athinaios44