ledis7
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 519
- Πόντοι
- 81
παραλληλα με θρυλος - ρεαλ μεχρι να τελειωσει. ζημια που μου εχει κανει ο ΚαραφλουζοςΠαρασκευη βραδακι και βλεπουμε το αγαπημενο ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ σκουπιδι μας!!!
παραλληλα με θρυλος - ρεαλ μεχρι να τελειωσει. ζημια που μου εχει κανει ο ΚαραφλουζοςΠαρασκευη βραδακι και βλεπουμε το αγαπημενο ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ σκουπιδι μας!!!
Και εγω αδερφε...τα αλλα τα νιαμου στη καραπουτσακλαρα τους.παραλληλα με θρυλος - ρεαλ μεχρι να τελειωσει. ζημια που μου εχει κανει ο Καραφλουζος
Ο Σκαι δεν κάνει τέτοια πράγματα τύπε είναι τίμιο κανάλιΠαρασκευη βραδακι και βλεπουμε το αγαπημενο ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ σκουπιδι μας!!!
μονδελο του που@@@αυτος ο στηβ τι σκατα μοντελο ειναι?
τακη εσυ που τον παιζεις με οτι δειχνει η τιβι,χθες ημουν σε ξενο σπιτι και πηρε το ματι μου ενα μουνι στο χαιρετα μου τον πλατανο,εβγαινε απο την θαλασσα σιγουρα τον τιναξες δεν θα σου ξεφυγε,για πες ποια ειναι?μελατος με διχτυωτο....
τελειωμενος πουστης....
Ποια ειναι αυτην τυπε ?για φαντασου η συλια να κραξει την παλια της κλικα.
Ποια ειναι αυτην τυπε ?
σταματα την γκρινια μπροστα ειμαστε.Γαμω τον Σλουκα μου μεσα!!!
δεν βλεπω σιριαλ ρε τυπε...τακη εσυ που τον παιζεις με οτι δειχνει η τιβι,χθες ημουν σε ξενο σπιτι και πηρε το ματι μου ενα μουνι στο χαιρετα μου τον πλατανο,εβγαινε απο την θαλασσα σιγουρα τον τιναξες δεν θα σου ξεφυγε,για πες ποια ειναι?
σιγα το πατσαβουρι,μαζι ηταν στην παραλια και αναδυθηκε σαν αλλη αφροδιτη.δεν βλεπω σιριαλ ρε τυπε...
τι ειμαι, καμια νοικοκυρα?
υγ : μηπως ηταν η πηνελοπη πλακα?
μηπως ηταν η κουρουπη?σιγα το πατσαβουρι,μαζι ηταν στην παραλια και αναδυθηκε σαν αλλη αφροδιτη.