Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Γαμει το καινούριο άβαταρ για επιληψίες...Φακ νιους...το βετο ειναι τη Πεμπτη!
Γαμει το καινούριο άβαταρ για επιληψίες...Φακ νιους...το βετο ειναι τη Πεμπτη!
Γιαυτο το εβαλα τυπε να αραιωσουμε λιγακι....Γαμει το καινούριο άβαταρ για επιληψίες...
Απο Κορυδαλλο ειναι το μαρακι..Μεχρι πριν 5-6 χρονια μοιραζε τα νερα στους πελατες στα καφε της πλ.ελευθεριας..Τοτε ηταν μελαχρινη και την επαιζε ολη η περιοχη για παρτη της..Τωρα δεν ειναι τοσο καλη..ο πειραιας ειναι μεγαλος επρεπε να ηταν πιο συγκεκριμενη.
οχι τυπε....νικητης ειναι ηδη ο πετσας γιατι γαμησε την υπερμουναρα...Παίξτε στα στοιχήματα Ευδοκία νικήτρια. Επειδή ξέρω από κοινωνιολογία ο κόσμος συνηθίζει να ταυτίζεται με τους κατατρεγμενους που αδικουνται η δέχονται μπουλινγκ !
Δόξα και τιμή στον κρασοπατέρα πατέρα του Πέτσα αλλά και στον μπαμπά Πιερίδη της Ανχελιτας που ξεπεταξε και τις δύο κόρες του !!οχι τυπε....νικητης ειναι ηδη ο πετσας γιατι γαμησε την υπερμουναρα...
τωρα ψαχνουμε ποιος θα παρει τα φραγκα τυπε...
Πώς πάει εδώ; Δίπλα σκίζουμε και απόψε.
Τυπε συνουσιαζοσουν χθες ή σε πηρε ο υπνος;ΚρητικοΠακης τελειωμενη πουστρα,κανει πεσηματικες για να δειξει στον περιγυρο οτι ειναι αντρας,ετσι και μια στο δισεκατομμυριο του κατσει καμια αομματη δεν θα ξερει τι να κανει,θα πεταξει εξω το πακοτινι για αερογαμια η θα της πασαρει την στραπονουμπα να του κανει τον πατο σαν το προχωνι του μυλου
117 άτομα να βλέπετε άντρηδες να φιλιούνταιΠώς πάει εδώ; Δίπλα σκίζουμε και απόψε.
ψοφολογησα τυπε,σε βλεπω ετοιμο σημερα για σκουπιδιασμα στα μηδενιλικια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε συνουσιαζοσουν χθες ή σε πηρε ο υπνος;
Μπα τυπε νυσταζω....ψοφολογησα τυπε,σε βλεπω ετοιμο σημερα για σκουπιδιασμα στα μηδενιλικια
ελα,μην γαμιεσαι απο κωλο τυπεΜπα τυπε νυσταζω....
Ενώ εσείς που βλέπετε τον Κρητικοπάκη να μουλιάζει τα αρχίδια του Μελάτου είστε καλύτεροι;117 άτομα να βλέπετε άντρηδες να φιλιούνται
μπράβο παιδιά χαιρόμαστε για εσάς
Τυπε ειλικρινα θα προτιμουσα να βλεπω μαραθωνιο ταινιων Αγγελοπουλου απο αυτη την αδερφιστικη παπαρια....Ενώ εσείς που βλέπετε τον Κρητικοπάκη να μουλιάζει τα αρχίδια του Μελάτου είστε καλύτεροι;
Στο δίπλα παίζουν και ψαλίδια.
Βασικά και εγώ το έχω βαρεθεί. Πιο πολύ ψωμί έχει το BBΤυπε ειλικρινα θα προτιμουσα να βλεπω μαραθωνιο ταινιων Αγγελοπουλου απο αυτη την αδερφιστικη παπαρια....
11.30 και βλεπουμε διαφημισεις ακομα γαμω το πουστρακι τον Αλαφουζο....ελα,μην γαμιεσαι απο κωλο τυπε
Ε ναι ρε τυπε για να δεις εναν ανορεκτικο κωλο θα πρεπει να καψεις τα μισα σου εγκεφαλικα κυτταρα...δεν βαζεις καλυτερα καμμια τσοντα;Βασικά και εγώ το έχω βαρεθεί. Πιο πολύ ψωμί έχει το BB
τυπε μην βιαζεσαι να κοιμηθεις,σκεψου και τον αλλον που πρεπει να σηκωθει απο τις 06.00 αυριο να ψαχνει ολη μερα δουλεια στο Bou11.30 και βλεπουμε διαφημισεις ακομα γαμω το πουστρακι τον Αλαφουζο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι ρε τυπε για να δεις εναν ανορεκτικο κωλο θα πρεπει να καψεις τα μισα σου εγκεφαλικα κυτταρα...δεν βαζεις καλυτερα καμμια τσοντα;
Υπαρχει τετοιος Θεουλης;Που ειναι;τυπε μην βιαζεσαι να κοιμηθεις,σκεψου και τον αλλον που πρεπει να σηκωθει απο τις 06.00 αυριο να ψαχνει ολη μερα δουλεια στο Bou