Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.308
- Πόντοι
- 6.256
Πρωτα πουλο η Ξινομουνα,μετα πουλο το Πανηλιθιο Χυσοδοχειο Ανχελιτα.....
Μπηκε στο παιχνιδι ο Βαξεβανης?βαρεθηκε ηδη
Πρεπει να ακουει μιση ωρα 2 χυσοδοχεια να κανουν επιθεση σε καποιον που πηγε να τους μαγειρεψε να φανε.....βαρεθηκε ηδη
Σκέφτεται ότι τα καρπούζια τέλος τώρα ξεκινάνε πατάτες καρέκλες και γλαλαστρακια με βασιλικόβαρεθηκε ηδη
Δεν ξερουν τα χυσοδοχεια ομως οτι οποιος προκαλει την οργη του μπου κομ το πληρωνει αμεσωςΠρεπει να ακουει μιση ωρα 2 χυσοδοχεια να κανουν επιθεση σε καποιον που πηγε να τους μαγειρεψε να φανε.....
Ειναι τοσο ΖΩΑ....τοσες φορες την εχει κρατησει ο κοσμος στο παιχνιδι.Βλεπουν οτι καθε φορα σε καθε ριαλιτι οταν υπηρχε οργανωμενη επιθεση σε καποιον ο κοσμος τον στηριζε φανατικα....και αυτοι εκει.Δεν ξερουν τα χυσοδοχεια ομως οτι οποιος προκαλει την οργη του μπου κομ το πληρωνει αμεσως
Στηριζουμε Μπαμπη αναφανδόν
Ενα χαρακτηριστικο του βλακα ειναι οτι επιμενει και δεν αντιλαμβανεται την βλακεια του. Αν την αντιλαμβανοταν δεν θα ηταν βλακας.Ειναι τοσο ΖΩΑ....τοσες φορες την εχει κρατησει ο κοσμος στο παιχνιδι.Βλεπουν οτι καθε φορα σε καθε ριαλιτι οταν υπηρχε οργανωμενη επιθεση σε καποιον ο κοσμος τον στηριζε φανατικα....και αυτοι εκει.
Λιγο καλυτερο βυζι να ειχε γαμω την κοινωνια μου...Παίξτε στα στοιχήματα Ευδοκία νικήτρια. Επειδή ξέρω από κοινωνιολογία ο κόσμος συνηθίζει να ταυτίζεται με τους κατατρεγμε ους που αδικουνται η δέχονται μπουλινγκ !
Χασαμε και το χαριτωμενο τρέιλερ του Μουτσινά τύπε"Ειμαι εγκυος απο τον δολοφονο του πατερα μου και κωλογαμημενη απο τον μπατζανακη του δολοφουνου του πατερα μου....."
Μα είναι βιγκαν καλέ !!τι γνησιος τουρκοσπορος ειναι η κυπρια ρε τυποι ? τι πατσαβουρα ειναι αυτην ?
Τα μπουτια που εχει, με μπροκολο και σπανακι τα εφτιαξε?Μα είναι βιγκαν καλέ !!
Εχει αντιληφθει κανενας τον λογο???Έχουνε σκυλιάσει οι καργιολες με την ευδοκια ειδικά η ανχελιτα ψωλιτα
Πιστεύω επειδή έχουνε καταλάβει ότι υπερτερεί εγκεφαλικά και τους παίζει όλους μπάλαΤα μπουτια που εχει, με μπροκολο και σπανακι τα εφτιαξε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει αντιληφθει κανενας τον λογο???
Κολομβιανή από τα Κάτω ΠετράλωναΕγω σαν Ανχελιτα λεει η ψωλαρπαχτρα...το αχρηστο σκουπιδι που δεν ξερει να βρασει ενα μπροκολο.