sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
βγαλοφρυδακιαςΜελετης ο βγαλοφρυδακιας....α ξεχασα και τον Πουστιδωρο αυτος ειναι πιο γκανιαν απο τη Σερβα.
βγαλοφρυδακιαςΜελετης ο βγαλοφρυδακιας....α ξεχασα και τον Πουστιδωρο αυτος ειναι πιο γκανιαν απο τη Σερβα.
Γυρισες απο το νησι,πως πηγαν τα "μπανια"καλησπερα το πρωτο θρεντακι που βρηκα για να κανω πουτανα,δεν θα κατσω πολλη εχω και αλλες υπχρεωσεις.
υγ καποιοι γαμιουνται
ακομα νησι ειμαι μπηκα απλως να πω οτι μου κλασανε τον γκιωνη καθως συνεχιζω τα μπανακια μου,αν και με συννεφιες.Γυρισες απο το νησι,πως πηγαν τα "μπανια"
Μια θεση κτηνιατρου ανοιξε στην κλινικη,στειλτε το βιογραφικο σας και θα σας ειδοποιησουμεακομα νησι ειμαι μπηκα απλως να πω οτι μου κλασανε τον γκιωνη καθως συνεχιζω τα μπανακια μου,αν και με συννεφιες.
υγ ξερετε εσεις.
Που εισαι μωρη σκατορουφηχτρα;καλησπερα το πρωτο θρεντακι που βρηκα για να κανω πουτανα,δεν θα κατσω πολλη εχω και αλλες υπχρεωσεις.
υγ καποιοι γαμιουνται
εχω γαμηθει να σκαβω ολη τη μυκονο γι'αυτο πεαχτηκα απεναντι στη παρο να ξεκουραστω.Που εισαι μωρη σκατορουφηχτρα;
Υ.Γεχω γαμηθει να σκαβω ολη τη μυκονο γι'αυτο πεαχτηκα απεναντι στη παρο να ξεκουραστω.
υγ τα γνωστα.
Μεγαλυτερη ατενσιον χορ απ αυτον τον πουστρατο δεν παιζει στο παιχνιδι... και τερμα κομπλεξικος....
Για χαστουκια..