alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελληνοφιλιππινεζα.Κι αυτή την ξέρεις ρε απίθανε;
Της λειπουν μερικοι ποντοι αλλά ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερη απο το σουργελο την Μαριποζα.
Καμαρωσε την εδω
Ελληνοφιλιππινεζα.Κι αυτή την ξέρεις ρε απίθανε;
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το πρόσεξαΕν τω μεταξυ η Αναστασια Πανοπουλου, η μελαχροινη που τον σπρωχνει, εχει πιο ωραιο κωλο απο την αλλη
Tην ανορεκτική εννοεις?απορω παντως ,γιατι δεν καβλαντιζει κανεις το σερβικο λουκουμακι ? μπροστα τους ο παραδεισος και δεν τον βλεπουν....
στεγνη μεν,αλλα με τιμιο μπουστακι !Tην ανορεκτική εννοεις?
Ιακωβα ενα πλανο του πουστη του Σαυραβαιβορ που ντυθηκε διαστημοπλοιο στο τρειλερ της εκπομπης του χυσοδοχειου παρακαλω....
Oννεδιτισα στα 55?Μαιρη ΟΝΝΕΔιτισσα Κολωνακιου
ανετα
Εισαι τυπαρας!
Τυπε εχει φαει 200 καταρες ο γαμηδις με τη γαιδουροφωναρα.....επρεπε να καλεσουν την Μουτσινα στο παρτυ
-20Oννεδιτισα στα 55?
Ρε τύπε η γυναικα μου που ειναι 50 ετων δεν εχει τοσο σπασμενη μουρη οσο αυτη-20
στα ορια ειναι
σεβασμια και πουριτανη γυναικα για σπιτι+εκκλησια,αλλα δυστυχως εμενα δε θα μου εκανε κουκου
πατρις-θρησκεια-οικογενεια
Aν αυτή ειναι συνομήλικη μου 35 όπως δηλώνει τότε εγώ πάω για ύπνο γιατί έχω να ξυπνήσω αύριο για να ψωνίσω τσάντα για το σχολείο...πρώτη μέρα στο γυμνάσιο από Δευτέρα.Ρε τύπε η γυναικα μου που ειναι 50 ετων δεν εχει τοσο σπασμενη μουρη οσο αυτη
Σοβαρα 35 ετων δηλωνει? Αυτη ειναι σαν μουμια
Τύπος Ιακωβος τεραστιο κεφαλαιο για το μπου κομ