You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Best ζεϊμπέκικο για γαμπρό...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gkas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ρε φίλε,χωρίς παρεξήγηση...το θρέντ το έχεις ανοίξει εδώ και 10 μέρες και ακόμα ψάχνεις ζεϊμπέκικο για το γάμο σου...???
Εγώ ξέρω ότι κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του έχει κι ένα ζεϊμπέκικο που τον εκφράζει...χόρεψε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο... ;)
Τόσο πολύ σε καίει το θέμα του ζεϊμπέκικου???θα είναι το highlight της βραδυάς???
Πληροφορίες για του που να κάνεις το batchelor θα έπρεπε να ρωτάς εδώ...άλλα πλήν μιας νύξης που έκανες,πάπαλα... :S
Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε μένω στην Αθήνα...εκτός να έρθεις να το κάνεις στα Γιάννενα
Υ.Γ. Πότε παντρεύεσαι???
Εγώ ξέρω ότι κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του έχει κι ένα ζεϊμπέκικο που τον εκφράζει...χόρεψε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο... ;)
Τόσο πολύ σε καίει το θέμα του ζεϊμπέκικου???θα είναι το highlight της βραδυάς???
Πληροφορίες για του που να κάνεις το batchelor θα έπρεπε να ρωτάς εδώ...άλλα πλήν μιας νύξης που έκανες,πάπαλα... :S
Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε μένω στην Αθήνα...εκτός να έρθεις να το κάνεις στα Γιάννενα
Υ.Γ. Πότε παντρεύεσαι???
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δεν ειναι απταλικο ,κανονικο ειναιΤο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας δεν είναι κλασικό ζεϊμπέκικο, είναι Απτάλικο ζεϊμπέκικο και χορεύεται διαφοερτικά.
Αλλά τέλος πάντων.
Θαυμάστε στο παρακάτω φιλμάκι την ευγενική, τη κόσμια, την εκλεπτισμένη ελληνική καταγωγή μας.
Ου μας ρε. Ου!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
μαν στα Γιαννενα κανα τσαμικο!!!!επισης λεβεντικος χορος!!!!Ρε φίλε,χωρίς παρεξήγηση...το θρέντ το έχεις ανοίξει εδώ και 10 μέρες και ακόμα ψάχνεις ζεϊμπέκικο για το γάμο σου...???
Υ.Γ. Πότε παντρεύεσαι???
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους...
8α ήθελα να ακούσω προτάσεις για την επιλογή του
καλύτερου ζειμπέκικου που θα μπορούσε να χορέψει ο γαμπρός
την ημέρα τού γάμου του...
Τις "καλές" ζεϊμπεκιές θα τις ρίξεις μετά το γάμο
το θεμα το ανοιξα απλως κουβεντα να γινεται...
σε ενα μηνα ο γαμος!τα μπατσελορ(θα ειναι 2-3 τουλαχιστον ;)) εχουν κανονιστει!
τα ζειμπεκικα που με εκφραζουν ειναι λυπητερα και βαρια οπως ειπαμε σε προηγουμενα ποστ...
απλα αν θελεις συμμετεχεις...ουτε με καιει,ουτε θα ειναι το θεμα της βραδιας!
φιλικα..
τα ζειμπεκικα που με εκφραζουν ειναι λυπητερα και βαρια οπως ειπαμε σε προηγουμενα ποστ...
φιλικα..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν μιλάμε κάν για τα αυτονόητα αγαπητέ... ;)μαν στα Γιαννενα κανα τσαμικο!!!!επισης λεβεντικος χορος!!!!
Τσάμικο και βαριά Πωγωνίσια στα γόνατα
Τα'παμε αυτά...Τις "καλές" ζεϊμπεκιές θα τις ρίξεις μετά το γάμο
Ρε φίλε ο ζεϊμπέκικος είναι κατεξοχήν λυπητερός χορός και βαρύςτο θεμα το ανοιξα απλως κουβεντα να γινεται...
φιλικα..
αν θες κάτι πιο τσαχπινογαργαλιάρικο χόρεψε twist
Φιλικά...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Προσοχη στο μπατσελορ προχθες στις ειδησης του star ειπε λευκος ο γαμπρος λευκη η νυφη (θεσ/νικη)το παιδι βγηκε ΜΑΥΡΟ απο τον στριπτηζεζ τον γουσταρισε η νυφη και τον ηθελε οχι μονο για το στριπτηζ και γιατο θεμα το ανοιξα απλως κουβεντα να γινεται...
φιλικα..
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Σκέψου αυτό