alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε τύπε, φυσικά βυζιά λέει το θρεντ, αυτωνών τα βυζιά έχουν πιο πολλή χημεία κι απ' την κόκα κόλα
sorry
Ρε τύπε, φυσικά βυζιά λέει το θρεντ, αυτωνών τα βυζιά έχουν πιο πολλή χημεία κι απ' την κόκα κόλα
Σωστα θυμασαι,η Μενη ειχε πιο βαρυ οπλισμοΤη μου θύμισες τωρα...νομιζω οτι η Μενη τα ειχε λιγο μεγαλύτερα πλέον και η δυο είναι μητέρες.
Μαρια Μπακοδημου!!!!!!!!!!!!
ειναι δυνατο να μην εχει θεμα στις ελληνιδες διασημες το μαρακι?!Μαρία Καβογιάννη στα "εγκλήματα" νομίζω και παρατήρησα οτι ξεχάσατε την Μαρία Λεκάκη (αν και δεν ξέρω αν είναι φυσικά)
Ισχύει.Θεοφανία Παπαθωμά (όπως είπε ο kinky30)
Και Ράνια Θρασκιά !!!!
Η Ράνια Θρασκιά είναι η καλύτερη:
Τεράστιες βυζάρες και γλυκό προσωπάκι είναι ο τέλειος συνδιασμός!
Τύπε απαντάς σε νήμα που είναι νεκρός από πέρυσι κ κανείς παράθεση κάποιον από το 2007!!!!!Ισχύει.
Τα φυσικά βυζιά είναι αγαπημένη διαχρονική αξία όμως, δεν είναι θέμα επικαιρότηταςΤύπε απαντάς σε νήμα που είναι νεκρός από πέρυσι κ κανείς παράθεση κάποιον από το 2007!!!!!
Ναι αν και δεν της φαίνεται αλλά είναι μεγάλαΜαρία Μπεκατώρου με πλούσιο...."οπλοστάσιο"!
Βυζάρες έχει!!Ναι αν και δεν της φαίνεται αλλά είναι μεγάλα
Πολύ όμορφη αλλά όχι κάτσι σπουδαίο σε βυζιάέχει τσεκάρει κανείς Μαρκέλα Γιαννάτου;
τη Φυρου την εχουν βγαλει playmobil στο αλλο θεμα με τη χοντρη ποκερουΑυτή την στιγμή για μένα νούμερο 1 είναι η Καζολέα και η Φυρού
Είναι όλη "φτιαγμένη"Ναι αν και δεν της φαίνεται αλλά είναι μεγάλα