Μια παρατήρηση και μια ιδέα, με την ευκαιρία που μπήκα στο σάιτ.
Η παρατήρηση έγινε προχθές την παραμονή των Χριστουγέννων όταν είχα πάει για "ρεβεγιόν" σε μικρό σχετικά μαγαζί με ζωντανή μουσική.
Εκεί λοιπόν παρατηρούσα τις τυχαίες κοπέλες που βρισκόταν στον χώρο (οι περισσότεροι ήταν παρέες νέων) και με έκπληξη διεπίστωσα πως ο μέσος όρος αυτών των τυχαίων κοριτσιών ήταν μάλλον αρκετά ανώτερος του Μ.Ο. των κοριτσιών της παρατειθέμενης προς ψηφοφορίαν λίστας! Το ανέφερα σε φίλο που παρευρίσκετο, ο οποίος είναι επίσης του "σπορ", αλλά χωρίς ιδιέτερη συμμετοχή στο φόρουμ, και μου απάντησε "Ρε σύ, σαν να έχεις δίκιο!" Οπότε σκέφτηκα πως μάλλον για μετριότητες (και κάτω συχνά) πληρώνουμε τα λεφτά μας.
Η ιδέα μου ήρθε διαβάζοντας την πολύ κακή κριτική ενός νέου μέλλους (ο οποίος παρά ταύτα δείχνει αρκετά σοβαρός και αντικειμενικός) που συμπτωματικά αφορούσε παλιά "φίλη", που έχω χρόνια να συναντήσω. Ο άνθρωπος δεν πέρασε καλά και δεν γινόταν να περάσει, απλά επειδή η κοπέλα (λέμε τώρα!) δεν του άρεσε!
Οπότε σκέφτηκα σαν πόσο δύσκολο δηλαδή να είναι η πρώτη συνάντηση να μην γίνεται μέσα στο δωμάτιο κατ' ευθείαν, αλλά στο καφέ του όποιου γαμιστρωνάδικου; (Όλα έχουν!)
Να δεις επί τέλους κάποιος ΑΠΟ ΠΡΙΝ ποιά θα πηδήσει! Στα "σπίτια" δεν γίνεται ετσι;
Στα call gils, γιατί δεχόμαστε να "αγοράζουμε γουρούνι στο σακκί";
Μάλλον τις έχουμε κακομάθει.
Εμείς πληρώνουμε, αρα εμείς πρέπει να θέττουμε τους όρους!!