ΚΟΡΚΟΔΙΛΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ισχυει .
Δεν θα σε διαψευσω και οντως ισχυει αυτο που ανεφερες ! Αλλωστε το αναφερω και ο ιδιος στην κριτικη μου για εκεινη ( πριν γινει διασημη ) . Ομως πηρα μια "εντιμη" και "ειλικρινη" απαντηση , προχωρησα παρακατω με καλη διαθεση και με ολη την ημερα και το χρονο μπροστα μου . Και οχι σαν καποια κοριτσια ( με τελειως ερασιτεχνικη συμπεριφορα ) που παιρνεις 3-4 τηλεφωνα , αλλα τοσα sms , να σε "κλανει" και να σου χαλαει το χρονο , την ημερα και την διαθεση . Αν ειμαι παραλογος τι να πω....εντάξει μια χαρά ,ψήφισαν 400 άτομα άρα η ψηφοφορία έχει κάποιο κύρος ενδεχομένως...
τα γούστα βέβαια είναι προσωπική υπόθεση του καθενός μας και θα συμφωνήσω μαζί σου στα όσα υποστηριζεις για την Sindy αλλά...δεν μπορείς να λες απο την μία ότι κάποιες δεν τις βρίσκεις στο τηλέφωνο εύκολα, κάποιες άλλες επιλέγουν πελάτες και να μην λες πως το γραφείο (spice)έχει αποσύρει μετά το καλοκαίρι την δεσποινίς Sindy προς ιδίαν χρήση (ο νοών νοήτω) ...και αν θες διέψευσε με αλλά όσοι προσπάθησαν (συμπεριλαμβανομένου και εμού) να την συναντήσουν έφαγαν πόρτα με το πρόσχημα του πολυήμερου date ...my ass
Δεν θα σε διαψευσω και οντως ισχυει αυτο που ανεφερες ! Αλλωστε το αναφερω και ο ιδιος στην κριτικη μου για εκεινη ( πριν γινει διασημη ) . Ομως πηρα μια "εντιμη" και "ειλικρινη" απαντηση , προχωρησα παρακατω με καλη διαθεση και με ολη την ημερα και το χρονο μπροστα μου . Και οχι σαν καποια κοριτσια ( με τελειως ερασιτεχνικη συμπεριφορα ) που παιρνεις 3-4 τηλεφωνα , αλλα τοσα sms , να σε "κλανει" και να σου χαλαει το χρονο , την ημερα και την διαθεση . Αν ειμαι παραλογος τι να πω....
Εστω.....Εαν ειναι αυτα τα γουστα ορισμενων παικτων.....παω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο ( εχει γεμισει ο τοιχος με πολλες λακουβες ) ! ! Ολα καλα , παμε παρακατω ! Καλη συνεχειαπαράλογος δεν είσαι αλλά οι παίκτες ψηφίζουν με κριτήριο ότι 2-3 απο τις καλές που θα δουν εδώ θα πάνε να τις συναντήσουν και να περάσουν καλά ....άν αρχίσουμε να ψηφίζουμε κάποια που έχει σταματήσει προ 6 μηνου , μια άλλη που παντρεύτηκε, μια άλλη που συγχωρέθηκε τότε να βάλουμε και ένα jack να συζητάμε τις αναμνήσεις μας ...
Εστω.....Εαν ειναι αυτα τα γουστα ορισμενων παικτων.....παω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο ( εχει γεμισει ο τοιχος με πολλες λακουβες ) ! ! Ολα καλα , παμε παρακατω ! Καλη συνεχεια
τα δικά σου γούστα μας τα είπες boy????
..μας τα είπες....!!
και εγώ νομίζω πως πρέπει να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο...!!!