Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Θα πληρωνει και τους γιατρους και τα γεννητουρια , θα κρατησει και το παιδι , και μολις αδυνατισει θα μου την ξαναστειλει πισωωραιο ντιλ τύπε γουην γουην
Θα πληρωνει και τους γιατρους και τα γεννητουρια , θα κρατησει και το παιδι , και μολις αδυνατισει θα μου την ξαναστειλει πισωωραιο ντιλ τύπε γουην γουην
Ένα χρόνο μετά θα βρεις ένα καλαθάκι έξω από τη πόρτα σου,θα σου στείλω κ τη μάνα μόλις αδυνατίσει αλλά τρώμε καλά εδώ...Θα πληρωνει και τους γιατρους και τα γεννητουρια , θα κρατησει και το παιδι , και μολις αδυνατισει θα μου την ξαναστειλει πισω
Ένα χρόνο μετά θα βρεις ένα καλαθάκι έξω από τη πόρτα σου,θα σου στείλω κ τη μάνα μόλις αδυνατίσει αλλά τρώμε καλά εδώ...
Καλά το αφήνω κ στο δάσος δεν έχω θέμα,δικό μου θα είναι;Δεν θα το παραλαβω
Τοσα εξωδικα και κλητηρες λες να μην εχω μαθει τα κολπα
ευκολη καταγγελία για να πας να κανεις παρεα στον ΚασιδαΚαλά το αφήνω κ στο δάσος δεν έχω θέμα,δικό μου θα είναι;
Τόσους έχω αφήσει στο δάσος λες να μην έχω μάθει τα κόλπαευκολη καταγγελία για να πας να κανεις παρεα στον Κασιδα
Ακομα καλυτερα , πας για κατα συρροήΤόσους έχω αφήσει στο δάσος λες να μην έχω μάθει τα κόλπα
Και φαινονται να ειναι και σφιχτα...Έχει συνέχεια μια βαριεστημένη ξινόφατσα νεοελληνίδας αλλά έχει ίσως τα καλύτερα βυζια αυτή την στιγμή στην Ελλάδα
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΥΖΙ! Απλά εκπληκτικό!Τι πράγμα είναι αυτό ρε πούστη...