Νέα

Bella Kazolea, Sexy Ελληνίδα παίκτρια τηλεπαιχνιδιού DEAL

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 529K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.902
Πόντοι
9.931
θα σκεφτηκε θα τους πω να κατεβασουν μια απο το ινσταγκραμ μου , τόσες εχω με την φατσα μου :rockon:
Εγω παντως αν ημουν αστυνομικος θα τις ελεγα οτι με μια φωτογραφια απο τα βυζια της θα της έβγαζα ταυτότητα και διαβατηριο μαζι με παραδοση κατ' οικον!:grin::cheesy:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Εγω παντως αν ημουν αστυνομικος θα τις ελεγα οτι με μια φωτογραφια απο τα βυζια της θα της έβγαζα ταυτότητα και διαβατηριο μαζι με παραδοση κατ' οικον!:grin::cheesy:
Αν βρεθει κανα γατονι μπατσος και τις πει οτι το καβλι του ειναι φυλαχτο εναντιον του Αντιχριστου και του τσιπαρισματος,θα τον καβαλησει μεχρι τη δευτερα παρουσια η ψεκασμενη :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
για να μην εχετε αυταπατες,καπου την πετυχα και δυστυχως ειδα μια θεια απο το χωριο,αν δεν εβλεπα τις αγελαδισιες βυζαρες να παλευουν με το μπουστακι και το σακακι, θα πιστευα οτι ειδα λαθος.....κανουν τεραστια δουλεια τα φιλτρα στα σοσιαλ τελικα!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.902
Πόντοι
9.931
για να μην εχετε αυταπατες,καπου την πετυχα και δυστυχως ειδα μια θεια απο το χωριο,αν δεν εβλεπα τις αγελαδισιες βυζαρες να παλευουν με το μπουστακι και το σακακι, θα πιστευα οτι ειδα λαθος.....κανουν τεραστια δουλεια τα φιλτρα στα σοσιαλ τελικα!
Καλα τη σημερον ημερα ακομα και η πιο μουναρα θα βαλει 2-3 φιλτρα στα σοσιαλ ποσο μαλλον η Kazolea, παρόλα αυτά τη γαμαμε για της βυζαρες εστω και με κλειστά ματια:grin::cheesy:

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.822
Πόντοι
456
Η τύπισσα έχει απίστευτες βυζάρες και το πουλάει, ειδικά στο Τικ-Τοκ όλο ναζάκια και βυζάκια έξω είναι! Μετά από δύο χρονάκια καποιος θα κάνει το (μεγα) λάθος να την παντρεφτεί, αυτήν μετά το δευτερο παιδί θα έχει αποκτήσει εικόνα καλής συζύγου/νοικοκυράς και ο γαμπρος θα επαναπαυθεί. Σε 5 χρόνια από τώρα θα ξεκινήσει η καβλιάρα να κάνει εξτραδάκια στα κρυφά και στα καπάκια διαζύγιο και διατροφές.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Καλα τη σημερον ημερα ακομα και η πιο μουναρα θα βαλει 2-3 φιλτρα στα σοσιαλ ποσο μαλλον η Kazolea, παρόλα αυτά τη γαμαμε για της βυζαρες εστω και με κλειστά ματια:grin::cheesy:
δεν νομιζω οτι τεθηκε καν αυτο το θεμα... και με ανοιχτα και με κλειστα και με μισοκλειστα ματια ......

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.033
Πόντοι
1.056
Η τύπισσα έχει απίστευτες βυζάρες και το πουλάει, ειδικά στο Τικ-Τοκ όλο ναζάκια και βυζάκια έξω είναι! Μετά από δύο χρονάκια καποιος θα κάνει το (μεγα) λάθος να την παντρεφτεί, αυτήν μετά το δευτερο παιδί θα έχει αποκτήσει εικόνα καλής συζύγου/νοικοκυράς και ο γαμπρος θα επαναπαυθεί. Σε 5 χρόνια από τώρα θα ξεκινήσει η καβλιάρα να κάνει εξτραδάκια στα κρυφά και στα καπάκια διαζύγιο και διατροφές.

Τύπε ανοίγω επιχείρηση για να μπω ΕΣΠΑ και θέλω business plan, είσαι διαθέσιμος;;;; :grin:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.056
Πόντοι
10.411
HymjqZl.gif

mate91