Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
θα σκεφτηκε θα τους πω να κατεβασουν μια απο το ινσταγκραμ μου , τόσες εχω με την φατσα μουΠηγε να βγαλει ταυτότητα χωρις να εχει φωτογραφίες!!!
θα σκεφτηκε θα τους πω να κατεβασουν μια απο το ινσταγκραμ μου , τόσες εχω με την φατσα μουΠηγε να βγαλει ταυτότητα χωρις να εχει φωτογραφίες!!!
Εγω παντως αν ημουν αστυνομικος θα τις ελεγα οτι με μια φωτογραφια απο τα βυζια της θα της έβγαζα ταυτότητα και διαβατηριο μαζι με παραδοση κατ' οικον!θα σκεφτηκε θα τους πω να κατεβασουν μια απο το ινσταγκραμ μου , τόσες εχω με την φατσα μου
Αν βρεθει κανα γατονι μπατσος και τις πει οτι το καβλι του ειναι φυλαχτο εναντιον του Αντιχριστου και του τσιπαρισματος,θα τον καβαλησει μεχρι τη δευτερα παρουσια η ψεκασμενηΕγω παντως αν ημουν αστυνομικος θα τις ελεγα οτι με μια φωτογραφια απο τα βυζια της θα της έβγαζα ταυτότητα και διαβατηριο μαζι με παραδοση κατ' οικον!
Καλα τη σημερον ημερα ακομα και η πιο μουναρα θα βαλει 2-3 φιλτρα στα σοσιαλ ποσο μαλλον η Kazolea, παρόλα αυτά τη γαμαμε για της βυζαρες εστω και με κλειστά ματιαγια να μην εχετε αυταπατες,καπου την πετυχα και δυστυχως ειδα μια θεια απο το χωριο,αν δεν εβλεπα τις αγελαδισιες βυζαρες να παλευουν με το μπουστακι και το σακακι, θα πιστευα οτι ειδα λαθος.....κανουν τεραστια δουλεια τα φιλτρα στα σοσιαλ τελικα!
δεν νομιζω οτι τεθηκε καν αυτο το θεμα... και με ανοιχτα και με κλειστα και με μισοκλειστα ματια ......Καλα τη σημερον ημερα ακομα και η πιο μουναρα θα βαλει 2-3 φιλτρα στα σοσιαλ ποσο μαλλον η Kazolea, παρόλα αυτά τη γαμαμε για της βυζαρες εστω και με κλειστά ματια
Για καποιο λογο ο συνδυασμος βυζαρες, βλαχαρα, λαικη δευτεραντζα με φτιάχνει άσχημαΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΥΖΟΒΛΑΧΑ
Η τύπισσα έχει απίστευτες βυζάρες και το πουλάει, ειδικά στο Τικ-Τοκ όλο ναζάκια και βυζάκια έξω είναι! Μετά από δύο χρονάκια καποιος θα κάνει το (μεγα) λάθος να την παντρεφτεί, αυτήν μετά το δευτερο παιδί θα έχει αποκτήσει εικόνα καλής συζύγου/νοικοκυράς και ο γαμπρος θα επαναπαυθεί. Σε 5 χρόνια από τώρα θα ξεκινήσει η καβλιάρα να κάνει εξτραδάκια στα κρυφά και στα καπάκια διαζύγιο και διατροφές.
Εχω πολλές καλές ιδέες, ελα pm αν θες!Τύπε ανοίγω επιχείρηση για να μπω ΕΣΠΑ και θέλω business plan, είσαι διαθέσιμος;;;;
Τύπε, αυτό θα ήταν μεγαλύτερη απογοήτευση και από το γκολ που έχασε σε κενή εστία ο μαλάκας ο Σπόραρ.σιλικόνη νομίζω
Πω ρε πουστη
Εντάξει μας αποτελείωσε το βλαχαδερο
ακόμα πιο μεγάλο φαινεται το βυζι εδω .. τι γινεται ρε πουστη μου
Εντάξει μας αποτελείωσε το βλαχαδερο
θα την γκαστρωσω και θα στην στειλω να την ταιζεις και να της κανεις τα χατήριαΌταν γκαστρωθει θα γίνουν σαν μπάλες μπασκετ
ωραιο ντιλ τύπε γουην γουηνθα την γκαστρωσω και θα στην στειλω να την ταιζεις και να της κανεις τα χατήρια