Διαγραμμένο μέλος 204284
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
Γυναικαρααα...
Τυπε μου μπορει να φανω υπερβολικος αλλα θεωρω οτι η κοπελα διαθετει την πιο ωραια και καυτη κορμαρα αναμεσα στις γνωστες Ελληνιδες αυτη τη στιγμη...Εχει ολο το πακετο...Κωλαρα,περιφερεια,μεση,καυλοφατσα και το κυριοτερο τεραστιες βυζαρες,πραγματικα και βυζολαγνος να μην εισαι μ αυτα τα θηριωδη βυζομπαλα δεν γινεται να μη καυλωσεις...Ειχα χρονια να παθω πλακα με τετοιες τορπιλες...Και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος...Πω ρε φίλε τι σώμα είναι αυτό!Τι χυμούς θα βγάζει αυτή η γυναίκα.Τι ισπανικά,τι στα 4,πω ρε πούστη μου καύλωσα άσχημα!!
γαμω το θεο της , τι μουναρος ειναι αυτος , τι εξωπραγματικοι βυζοι ειναι αυτοι ρε πουστηΩ ρε Πελαγια μαναρι μου τι καυλα εισαι εσυ,τι θεικη κορμαρα και βυζαρες εχεις γαμωτο...Κολασηηηηη...
γαμω το θεο της , τι μουναρος ειναι αυτος , τι εξωπραγματικοι βυζοι ειναι αυτοι ρε πουστη
Μπα ήταν με τον γκόμενο,σιγά μην την άφηνε μόνη της!Τη σούβλισε ο Σπαλιάρας;
νουμερο 4358Τη σούβλισε ο Σπαλιάρας;
κάρφωμα ο αλβανός σερβιτόρος στους βύζους
Μπράβο το παιδί...δεν κάνει σαν κάτι αιδοιοδουλους που κοιτάνε κάτω .κάρφωμα ο αλβανός σερβιτόρος στους βύζους
Τελικά εκτός από βυζάρες, έχει και ωραία κωλάρα η τύπισσα. Κρίμα που στο survivor δεν έδειξε τίποτα από "πίσω όψη". Μεταξύ μας και τα μαστάρια προσπάθησε να κρύψει για να μην φαίνονται με αυτά τα μπουστάκια που φορούσε συνήθως στο παιχνίδι, αλλά που να κρυφτούν τέτοιοι βυζούβιοι βαρέων βαρών