Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
50-
ειναι δυααδαα φωτια αλλα και σολο η καθε μια τους [ για τους λατρεις αυτου του ταργκετ γκρουπ ]Μέσω θείας Ελένης την έχω πάρει σε διπλό. Μελαχρινή με βυζαρες και ρογα κάγκελο βγάζει καβλα.
Καλησπέρα παρακολουθώ καιρό το θέμα με την Χαρά από Βυρωνα και λόγο βολικοτητας θα ήθελα τηλ παίζει??μπορώ να έχω το τηλ της σε πμ παρακαλώ?
Καλησπέρα συναγωνιστή.Καλησπέρα παρακολουθώ καιρό το θέμα με την Χαρά από Βυρωνα και λόγο βολικοτητας θα ήθελα τηλ παίζει??
Δεν νομίζω ότι μπορώ να στείλω ακόμα pm λόγω του ότι δεν έχω κάνει 5 posts αν δεν κάνω λάθος?Καλησπέρα συναγωνιστή.
Στείλε μου προσωπικό μύνημα για να σου δώσω το τηλέφωνο της.
Καλησπέρα φίλε μου αν δεν σου κάνει κόπο στείλτο και σε μένα γιατί δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα!!Καλησπέρα συναγωνιστή.
Στείλε μου προσωπικό μύνημα για να σου δώσω το τηλέφωνο της.
Είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα. Παρακαλώ στείλτε μου το τηλέφωνο σε pm!Καλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
Για τηλεφωνάκι, στείλτε μήνυμα
φιλε αντικειμεναικα δεν πολυβλεπεται αλλα εχει βυζαρες να γλυφεις οσο θες και να χωνεις την ψωλη σου κι επισης κανει φοβερη πιπαΤελικά η Χαρουλα αξίζει; Οκ οι βυζαρες αλλά βλέπεται καθόλου;
Θα στείλεις PM τηλ επικοινωνίας?φιλε αντικειμεναικα δεν πολυβλεπεται αλλα εχει βυζαρες να γλυφεις οσο θες και να χωνεις την ψωλη σου κι επισης κανει φοβερη πιπα
και γω ήθελα να ήξερα αν κέρδιζα το τζόκερ σε πόσα ΦΚΚ θα πήγαινα απο αύριο.ηθελα να ηξερα τι θα γινοταν αν η Χαρουλα βλεποτανε κι ολας..
Σε ολακαι γω ήθελα να ήξερα αν κέρδιζα το τζόκερ σε πόσα ΦΚΚ θα πήγαινα απο αύριο.
Αν ανέβαζαν φώτο της πόσοι λες θα ζητούσαν το τηλ μετά?ηθελα να ηξερα τι θα γινοταν αν η Χαρουλα βλεποτανε κι ολας..
Άβυσσος η καβλα των ανδρώνΑν ανέβαζαν φώτο της πόσοι λες θα ζητούσαν το τηλ μετά?
Βρε ναι μαζί σου. Δεν κρίνω τα γούστα τιυ κάθε ένα. Εντομεταξυ το κορίτσι δεν κάνει μασάζ γιατί το συζητάνε εδώ? Και όχι στις ανεξάρτητες πχΆβυσσος η καβλα των ανδρών
Βρε ναι μαζί σου. Δεν κρίνω τα γούστα τιυ κάθε ένα. Εντομεταξυ
Κλαιωωωω! Άκου κοριτσι...κοριτσάκι!!!το κορίτσι
δεν κάνει μασάζ γιατί το συζητάνε εδώ? Και όχι στις ανεξάρτητες πχ