You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BBW για μασάζ (σε χώρο της ή κατ' οίκον)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolakis2112
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 176K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Aggelos Papados
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
50 blow - 80 sex στειλε pmΞέρεις πόσο είναι το δωράκι;;;
Κι αν σου βρίσκεται και το τηλέφωνο...
donjuan2022
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα μπορούσα να έχω και εγω το τηλέφωνο της;
Θέλω και εγώ παρακαλώ το τηλ της ΧαράςΈχουμε το τηλ της Χαρούλας από τον Βύρωνα μπορεί να μου το στηλει κάποιος σε pm
Φίλε μήπως μπορείς να στείλεις το τηλέφωνο της χαράς και σε μένα..Ειναι ΒΒW, αλλα κανει τσιμπουκαρα - το γουσταρει - ακαποτα δεν ειπε οτι κανει - παντα βαζει λεει - σε αντιθεση με αλλες αποψεις - Ειναι καβλιαρα
Για τσιμπουκι παντως... το εχει...
Όποιος το βρει και σε μένα γιατί δεν έχω πάρει απαντησηΦίλε μήπως μπορείς να στείλεις το τηλέφωνο της χαράς και σε μένα..
Την έχω δει την αγγελία αλλά δεν έχει τηλέφωνο, ευχαριστώ για τον κόπο σου.Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
Kalogeros80
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2023
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, εχει καποιος το τηλεφωνο της Χαρούλας από τον Βύρωνα;
geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 496
- Πόντοι
- 26
αν μπορείς στείλε και σε εμένα το τηλ της !!!!Ειναι ΒΒW, αλλα κανει τσιμπουκαρα - το γουσταρει - ακαποτα δεν ειπε οτι κανει - παντα βαζει λεει - σε αντιθεση με αλλες αποψεις - Ειναι καβλιαρα
καλη χρονια μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο της ευχαριστώΕιναι ΒΒW, αλλα κανει τσιμπουκαρα - το γουσταρει - ακαποτα δεν ειπε οτι κανει - παντα βαζει λεει - σε αντιθεση με αλλες αποψεις - Ειναι καβλιαρα
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 696
- Πόντοι
- 81
Κανένα νέο από το μέτωπο;
Για την χαρά από Βύρωνα τπτ κανεναςΚανένα νέο από το μέτωπο;
George(6)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2020
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Επειδή έχω διαβάσει πολλά, επειδή μίλησα μαζί της και μου έδωσε το τηλέφωνο της και επειδή θέλω να κάνω καταδρομική για τσιμπούκι μια ισπανική, μπορεί κάποιος φίλος να μου πει υπεύθυνα εμπειρία μαζί της; ευχαριστώ.
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????
kanesex.com
Παιδες και εγώ το θέλω το τηλ της χαράς αν το έχει κάποιοςΌποιος το βρει και σε μένα γιατί δεν έχω πάρει απαντηση
Θα ήθελα και εγώ τηλ αν το έχει κάποιος...... ΕυχαριστώΤην έχω δει την αγγελία αλλά δεν έχει τηλέφωνο, ευχαριστώ για τον κόπο σου.
kouradas12
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Θέλω τηλ ευχαριστώ πολύΚαλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
Για τηλεφωνάκι, στείλτε μήνυμα
tourbokaylas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ρρ μάγκες έχουμε κανένα τηλ bbw που να γουστάρει τζακουζι και παιχνίδια μέσα εκεί;
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 696
- Πόντοι
- 81
Ώπα. Ένα τηλ φίλος;Καλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
desire_001
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να στείλεις τηλέφωνο ευχαριστώΚαλημέρα σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 1K