Αν εννοείς την Αρτεμις έχει σταματήσει.
Πολύ καλό και γλυκό κοριτσάκι, κρίμα που το χάσαμε.
Αν εννοείς την Αρτεμις έχει σταματήσει.
κιλά ήθελεΤι 100€ λέει αυτή ρε
Τυπε είναι ανθυποσελεπριτι....πληρώνεις και την υπεραξία ( έτσι το χει στο κεφάλι της )κιλά ήθελε
να γράψει
Εννοώ τη Maggie ή αλλιώς τη μαργαρίταΑν εννοείς την Αρτεμις έχει σταματήσει.
Αυτή μάλλον μου ξέφυγε... ξέρω μια άλλη(?) φίλη που δούλευε σερβιτόρα, αρκετά όμορφη και όχι BBW αλλά παντελώς αναξιόπιστη. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτή.Εννοώ τη Maggie ή αλλιώς τη μαργαρίτα
Μάλλον την ίδια λέμε..Αυτή μάλλον μου ξέφυγε... ξέρω μια άλλη(?) φίλη που δούλευε σερβιτόρα, αρκετά όμορφη και όχι BBW αλλά παντελώς αναξιόπιστη. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτή.
Περισσότερες πληροφορίες για αυτήν από Κολωνό έχουμε?Oxι δεν ειναι η Μαρκελα ουτε η τυπισσα στον Κολωνο...Στον Κολωνο σε διαμερισμα ηταν η Τζενη αν εννοει αυτη ο φιλος απο πανω..Πριαμος Ηλιουπολης παιζει μπαλα αυτη
Μαρκέλλα με φουλ πρόγραμμα
Είμαι η Μαρκέλλα και έρχομαι σε ξενοδοχείο της επιλογής σου για να σου προσφέρω το φουλ πρόγραμμα της επιλογής σου. Προσφέρω προγράμματα και με φίλη μου ή φίλο μου για ανταλλαγή ζευγαριών. Κάλεσε με στο 6992074224 για περισσότερες λεπτομέρειες.kanesex.com
Τελικα η ΜARKELLA2021 απο erodate,εγραψε πριν μερεs ,οτι πηγε την τιμη 50 ευρω,και σημερα εγραψε ,οτι σταματαει για λιγεs μερεs τα ραντεβου......Ειναι σιγουρο οτι ειναι η ιδια, που βαζει αγγελιεs στο kanesex?
Έχουμε τηλέφωνο φιλεΑυτή μάλλον μου ξέφυγε... ξέρω μια άλλη(?) φίλη που δούλευε σερβιτόρα, αρκετά όμορφη και όχι BBW αλλά παντελώς αναξιόπιστη. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτή.
H Aννετα ειναι με τεραστιεs βυζαρεs, γυρω στα 35 χρονων....Εχω πολλα χρονια που την ειχα παρει ,μετριεs υπηρεσιεs αλλα με τρελεs βυζαρεs....Χωροs καπου Γκυζη.....Αυτές εδω επισης εαν έχει κανενας εμπειρία..
. Είμαι καυλιάρα 6997200089 Χορταστική Γυναίκα Aνέτα - Love List
6997200089 Χορταστική Γυναίκα Aνέτα σεξ και κίνκυ για μεγάλες απολαύσεις. μέσα στην καύλα μου θα χωθείς. Έχω χορταστικό κορμί με χορταστικά βυζιά και κώλο για […]www.lovelist.com.gr
Με πανέμορφο φυσικό στήθος. στο χώρο μου 6989807064 - Love List
Αισθησιακή – ερωτική με καμπύλες και φυσικές βυζάρες = σε περιμένω στο Χώρο μου = Κάνω φουλ πρόγραμμα χωρίς βιασύνη. Πάρε με να περάσεις καλά […]www.lovelist.com.gr
Tι ζητάει? Κωλο δίνει?H Aννετα ειναι με τεραστιεs βυζαρεs, γυρω στα 35 χρονων....Εχω πολλα χρονια που την ειχα παρει ,μετριεs υπηρεσιεs αλλα με τρελεs βυζαρεs....Χωροs καπου Γκυζη.....
50 νομιζω ,κωλο οχιTι ζητάει? Κωλο δίνει?