iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.207
- Πόντοι
- 7.865
Συναγωνιστή δεν την βλέπω. Απλά θέλω να την βάλω στο παλμαρέ μουΕχει αγγελια απ το νοεμβριο
Συναγωνιστή δεν την βλέπω. Απλά θέλω να την βάλω στο παλμαρέ μουΕχει αγγελια απ το νοεμβριο
Για βάλε λινκΕχει αγγελια απ το νοεμβριο
Για βάλε λινκ
Τι 100€ λέει αυτή ρεΕρωτικές αγγελίες για άντρες γυναίκες και ζευγάρια | Erodate.gr
Ερωτικές αγγελίες για άντρες και γύναικες και για ανταλλαγή ζευγαριών (swingers) αλλά και αγγελίες μασάζ στο Erodate.grm.erodate.gr
Για ποια λες ?Αυτή λέει 50€ η ώρα με κωλο. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά κιλά,στο τηλέφωνο που μιλησα μαζί της (με πήρε με αποκρυψη) έχει πολύ καυλιαρικη φωνή,αλλά για το υπόλοιπο πακέτο δεν έχω ιδέα.
Σε ποια αναφέρεσαι τύπε @coyote80 ;;;;;Αυτή λέει 50€ η ώρα με κωλο. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά κιλά,στο τηλέφωνο που μιλησα μαζί της (με πήρε με αποκρυψη) έχει πολύ καυλιαρικη φωνή,αλλά για το υπόλοιπο πακέτο δεν έχω ιδέα.
Ψάχνω να βρω αγγελία ή τρόπο επικοινωνίας και δε βρίσκω!!! Στο εροντέιτ δεν είμαι μέλος.Αυτή λέει 50€ η ώρα με κωλο. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά κιλά,στο τηλέφωνο που μιλησα μαζί της (με πήρε με αποκρυψη) έχει πολύ καυλιαρικη φωνή,αλλά για το υπόλοιπο πακέτο δεν έχω ιδέα.
Ψάχνω να βρω αγγελία ή τρόπο επικοινωνίας και δε βρίσκω!!! Στο εροντέιτ δεν είμαι μέλος.
Τι είπες τώρα;;;;Μαρκέλλα με φουλ πρόγραμμα
Είμαι η Μαρκέλλα και έρχομαι σε ξενοδοχείο της επιλογής σου για να σου προσφέρω το φουλ πρόγραμμα της επιλογής σου. Προσφέρω προγράμματα και με φίλη μου ή φίλο μου για ανταλλαγή ζευγαριών. Κάλεσε με στο 6992074224 για περισσότερες λεπτομέρειες.kanesex.com
Αυτές είναι ιδανικές να σε παίζουν σφιχτή double team άμυνα να μην παίρνεις ανασαΤι είπες τώρα;;;;
Παλιότερα είχα πάρει μία τέτοια και μπορούσα μόνο στα 4!!! Στο ιεραποστολικό έβγαινε η πουτσα έξω και της γαμούσα την κλειτορίδα!!! Θέλει 25 πόντους για να τη φτάσεις!!! Ευχαριστώ πάντως!!!
100 ευρώ για να γλειψεις τις μουνοτριχες τυπε ...ευκαιρία .....αν όντως είναι αυτή που λένε εδώ πάντως αν και ασχολείται με την αισθητική και ο κωλος και το μουνι έχουν τρίχες ..... τι ειρωνείαΤι 100€ λέει αυτή ρε
Αν εννοείς την Αρτεμις έχει σταματήσει.Έχει κανείς το τηλ της φίλης της Dakota???