Νέα

Barcelona Fan Club

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε 2 επιλογες

  • Ναι

    Ψήφοι: 15 27,8%
  • Οχι

    Ψήφοι: 7 13,0%
  • Ρεαλ εποχης ντι στεφανο(5 συνεχομενα τσ.λ)

    Ψήφοι: 9 16,7%
  • Αγιαξ (Δεκαετια 70)

    Ψήφοι: 10 18,5%
  • Μπάγερν(Δεκαετια 70)

    Ψήφοι: 2 3,7%
  • Λιβερπουλ(Τελη 70, με αρχες 80)

    Ψήφοι: 16 29,6%
  • Μίλαν (Δεκαετια 80)

    Ψήφοι: 13 24,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ο Ασουλίν στην Μαν. Σίτυ[/size]

Ένα μεγάλο ταλέντο του ισραηλινού ποδοσφαίρου, ο 19χρονος Γκάι Ασούλιν, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από την επόμενη αγωνιστική, αφού ο αγγλικός νόμος το επιτρέπει για παίκτες κάτω των 21 ετών.
Ο διεθνής εξτρέμ αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα το 2003, όταν ήταν μόλις 12 ετών, αλλά μέσα σε επτά χρόνια δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε μια φορά στην πρώτη ομάδα αφού ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Πλέον έχει μια δεύτερη ευκαιρία να σώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος στην Premier League με τη φιλόδοξη Μάντσεστερ Σίτι.
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Στα δικαστήρια ο Λαπόρτα
[/size]
Ο Ζοάν Λαπόρτα αναμένεται να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για υπεξαίρεση 48,7 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια της θητείας του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των μελών του καταλανικού συλλόγου, τα οποία με 468 ψήφους υπέρ και 439 κατά (υπήρξαν και 113 λευκά) ζητούν από τον 48χρονο δικηγόρο και επίδοξο πολιτικό να απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα:

- πού πήγαν τα 6 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στα χαρτιά ως προμήθεια στον Μίνο Ραϊόλα για τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και δεν φαίνονται πουθενά στα οικονομικά βιβλία;
- Πού είναι τα 330.000 ευρώ που είχε χρεώσει ο Λαπόρτα την πιστωτική κάρτα της Μπαρτσελόνα για να κάνει τη ζωή ενός μπον βιβέρ;
- Γιατί να πληρώνεται με 12.000 ευρώ τον μήνα ο δημοσιογράφος Βισέντ Σαντσίς ως επικεφαλής της Barca TV;
- Για ποιον λόγο να δίνονται 36.000 ευρώ στο κέτερινγκ για να εξυπηρετούνται οι VIP καλεσμένοι σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Μπαρτσελόνα;
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Κούπε ο 2ος[/size]

Τον αντικαταστάτη του Χοσέ Μανουέλ Πίντο στο πρόσωπο του Γκρεγορί Κουπέ φαίνεται να έχει βρει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την “Cadena SER”. Το συμβόλαιο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα των «μπλαουγκράνα» λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του.
Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο πορτιέρο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος αν και ξεκίνησε βασικός στην γαλλική ομάδα, έχει χάσει τη θέση του από τον Αρμένιο διεθνή, Απούλα Εντέλ. Ο 37χρονος πορτιέρο δεν σκέφτεται να σταματήσει την καριέρα του ακόμα και οι διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο θέλουν να τον αποκτήσουν για καλύπτει τη θέση του νούμερο «1» όταν απουσιάζει ο Βαλντές
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ινιέστα : «Ο Σνάιντερ είναι, όχιεγώ» [/size]

Τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ έχρισε φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη, ο Αντρές Ινιέστα. Και οι δύο είναι υποψήφιοι, ωστόσο, ο μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε πως δεν αξίζει τη συγκεκριμένη διάκριση.
«Χωρίς καμία αμφιβολία, το αξίζει ο Σνάιντερ, όχι εγώ. Πίσω από τον Σνάιντερ υπάρχει ο Τσάβι, ο Μέσι και ο Κασίγιας»
Την περσινή σεζόν ο Σνάιντερ αποδείχτηκε πολύτιμος παίχτης, καθώς οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση του Champions League.
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Η Μπάρτσα .... ξαναχτυπά[/size]

Πέρασαν 50 χρόνια από την τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 8-0 εκτός έδρας για το ισπανικό πρωτάθλημα. Το σκορ αυτό αποτελεί ρεκόρ εκτός έδρας νίκης για το σύλλογο και επιτυγχάνεται για δεύτερη φορά.
Πριν από το σαββατιάτικο 8-0 επί της Αλμερία στο «Μεντιτερανέο», η «Μπάρτσα» είχε νικήσει με το ίδιο ακριβώς σκορ για τελευταία φορά τη σεζόν 1959/60 τη Λας Πάλμας στο «Ινσουλάρ». Συγκεκριμένα, ήταν 25 Οκτωβρίου του 1959 όταν για την έβδομη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα είχε φτάσει σε αυτό το θρίαμβο με τρία γκολ του Λουίς Σουάρες.
Πιο πρόσφατα, οι Καταλανοί είχαν συντρίψει εκτός έδρας με 8-3 τη Βαγιαδολίδ την περίοδο 1995/96.
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]100 και 1 για τον Μέσσι[/size]

Με το χατ τρικ που πέτυχε στο θρίαμβο με 8-0 επί της Αλμερία, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 101 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ απέχει πλέον μόλις επτά γκολ από τον Σαμουέλ Ετό, ο οποίος με 108 είναι τρίτος στη σχετική λίστα του συλλόγου. Αν ο «Λέο» συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, σύντομα θα νιώθουν... απειλή ο Λάζλο Κουμπάλα (131) και ο Σέζαρ Ροντρίγκες (195).
Ο Μέσι σκόραρε για όγδοο συνεχές ματς. Το σερί του ξεκίνησε στη νίκη επί της Κοπεγχάγης στο «Καμπ Νου» (2) και συνεχίστηκε στα παιχνίδια με Σαραγόσα (2), Σεβίλλη (2), Κοπεγχάγη στο «Πάρκεν» (1), Χετάφε (1), Θέουτα (1) και Βιγιαρεάλ (2).
Ήδη φέτος μετρά 13 γκολ στο πρωτάθλημα και κυνηγά το περσινό του ρεκόρ με 34. Άλλωστε πέρυσι στην αντίστοιχη χρονική περίοδο, μετά από δώδεκα αγωνιστικές δηλαδή, είχε 7 γκολ ενώ φέτος μετρά ήδη 13. Συνολικά ο 23χρονος άσος έχει πετύχει φέτος 21 τέρματα σε 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την «Μπάρτσα», ενώ πέρυσι είχε σκοράρει 45 φορές σε 51 επίσημα ματς της ομάδας του.
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Γκουαρντιόλα: «Ποια Ρεάλ; Ο Παναθηναϊκός!»[/size]

Όλη η Ισπανία ασχολείται από το βράδυ του Σαββάτου με το επερχόμενο «el clasico». Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως πριν το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο μυαλό του βρίσκεται μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
«Όλοι μιλάτε για το ματς με τη Ρεάλ, αλλά εμείς βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη. Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τον αγώνα αυτό», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός υπενθυμίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μακριά από το «Καμπ Νου», σε Κοπεγχάγη και Καζάν.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος επίσης τόνισε πως «… πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό».
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Χρυσάφι στα πόδια του Ν.Άλβες
[/size]
Πρόταση ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Το συμβόλαιο του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή λήγει το 2012 και μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία για την ανανέωσή του με την ομάδα της Καταλονίας.
Οι υψηλές απαιτήσεις που έχει ο 27χρονος δεξιός μπακ φαίνεται πως είναι τροχοπέδη στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου να τονίζει: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαλάσουμε την πολιτική που εφαρμόζουμε στα συμβόλαια των παικτών».
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για βελτιωμένη κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ προσφορά της Σίτι σε σχέση με αυτή της Μπαρτσελόνα, προσφέροντας στον Άλβες κοντά στα επτά εκατομμύρια το χρόνο, με το 60% να είναι το βασικό ποσό και το 40% να είναι τα μπόνους.
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Βάζει σπόνσορα η Μπαρτσελόνα

Για πρώτη φορά στην ιστορία είναι έτοιμη να βάλει διαφήμιση στη φανέλα η Μπαρτσελόνα.

Η καταλανική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με το ίδρυμα  «Qatar Foundation» του Κατάρ και αν ολοκληρωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών, θα βάλει στα ταμεία της περίπου 180 εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία θα έχει χρονική διάρκεια έξι χρόνια και οι Άραβες είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που έχουν για την επίτευξη συμφωνίας, ακόμα και ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την προσφορά τους.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας θέλει να καλύψει τη "μαύρη τρύπα" που έχει δημιουργηθεί στα οικονομικά της, λόγω κακοδιαχείρισης κατά την προεδρία Λαπόρτα όπως τονίζει η τωρινή διοίκηση, και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απώλειας του ρεκόρ που κατέχει από την ημέρα της ίδρυσής της. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει βάλει ποτέ σπόνσορα στη φανέλα της και τα τελευταία χρόνια φέρει το λογότυπο της UNICEF, στην οποία μάλιστα καταβάλει κάθε χρόνο δυο εκατομμύρια ευρώ.

Την αποκάλυψη έκανε η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» και όπως ήταν φυσικό, αυτή η είδηση έχει φέρει αναταραχή στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, καθώς δε θέλουν σε καμία περίπτωση να ενδώσει η διοίκηση στα εκατομμύρια του ιδρύματος του Κατάρ.


"Μιλάνε λες και ανακάλυψε ο Μουρίνιο το ποδόσφαιρο"

Ο Ντάνιελ Αλβές έκανε κριτική στα κολακευτικά σχόλια που δέχεται ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος τόνισε στην ισπανική ιστοσελίδα "Marca": «Μιλάνε για τον Μουρίνιο λες και είναι αυτός που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο. Νομίζουν ότι όλα τα παιχνίδια τα κέρδισε αυτός από τον πάγκο. Είναι μεγάλος προπονητής, αλλά είχε την τύχη να δουλέψει με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές». Ενώ αποκάλυψε πόση εμπιστοσύνη έχει στον προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν ο Πεπ μου πει να ανέβω στο τρίτο διάζωμα του "Καμπ Νου" και να πέσω με το κέφαλι θα σκεφτώ ότι για να μου το λέει αυτός κάτι ξέρει».

Ο Άλβες, μαζί με τους Μπούσκετς και Κρκιτς, είναι οι μόνοι που δεν έχουν ανανέωση ακόμα το συμβόλαιό τους . Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δήλωσε σχετικά «Αν ήταν στο χέρι μου θα τελείωνα την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Αν φύγω πάντως δεν θα πάω με τίποτα στην Ρεάλ». Υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του Άλβες μέχρι το 2015, αλλά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλει να διατηρήσει μια ισορροπία στους μισθούς των ποδοσφαιριστών της.

 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.119
Like
665
Πόντοι
96
αντι να βγαλουν τον τσαβι οι αλλοι οι μαλακες βγαλανε τον μεσι  :tickedoff:
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Παρωδία η χρυσή μπάλα, την απαξιώνουν από μόνοι τους.
Αφού πέταξαν σκανδαλωδώς από την 3άδα τον Σνάιντερ που έκανε τρεμπλ και έχασε το μουντιάλ για ένα πλασέ του Ρόμπεν, δεν την έδωσαν καν στον Ινιέστα που έβαλε το γκολ του τελικού. Αντί αυτών την πήρε ο Μέσσι, που κέρδισε μόνο πρωτάθλημα Ισπανίας, αποκλείστηκε από τον Σνάιντερ στο CL και στο παγκόσμιο ήταν αόρατος.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.119
Like
665
Πόντοι
96
Παρωδία η χρυσή μπάλα, την απαξιώνουν από μόνοι τους.
Αφού πέταξαν σκανδαλωδώς από την 3άδα τον Σνάιντερ που έκανε τρεμπλ και έχασε το μουντιάλ για ένα πλασέ του Ρόμπεν, δεν την έδωσαν καν στον Ινιέστα που έβαλε το γκολ του τελικού. Αντί αυτών την πήρε ο Μέσσι, που κέρδισε μόνο πρωτάθλημα Ισπανίας, αποκλείστηκε από τον Σνάιντερ στο CL και στο παγκόσμιο ήταν αόρατος.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
στον ινιεστα καλα εκαναν και δεν την εδωσαν το παλικαρι περσι εχασε πολλα παιχνιδια λογω τραυματισμου και δεν ειναι σημαντικος λογος να παρει καποιος την χρυση μπαλα επηδη εβαλε γκολ στο μουντιαλ αν ηταν ετσι το 2004 επρεπε να την παρει ο χαριστεας που εβαλε το γκολ με πορτογαλλια
ο τσαβι επρεπε να την παρει ελπιζω του χρονου να διωρθοσουν την μαλακια τους
 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
  Εχουμε λινκ για το ματς;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom