Νέα

Barcelona Fan Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε 2 επιλογες

• Ναι

Ψήφοι: 15 27,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 7 13,0%
  • Ρεαλ εποχης ντι στεφανο(5 συνεχομενα τσ.λ)

Ψήφοι: 9 16,7%
  • Αγιαξ (Δεκαετια 70)

Ψήφοι: 10 18,5%
  • Μπάγερν(Δεκαετια 70)

Ψήφοι: 2 3,7%
  • Λιβερπουλ(Τελη 70, με αρχες 80)

Ψήφοι: 16 29,6%
  • Μίλαν (Δεκαετια 80)

Ψήφοι: 13 24,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Σωστά, μόνο για φέτος, γιατί του χρόνου...
Μόνο στο Πρωτάθλημα Ισπανίας γιατί στο Champions League θα θριαμβεύσουμε.
Αυτό επειδή η ομάδα δεν είναι έτοιμη, θα είναι του χρόνου.
o μουρίνιο είναι τιτανοτεράστιος πάντως

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ότι σε συμφαίρει, τα άλλα δεν τα βλέπεις, που έδωσε οφσάιντ στον Μιλίτο, ενώ ήταν καθαρή φάση.
Γι ' αυτό το έδωσε αυτό που λες γκολ, επειδή έπρεπε να αποδοθεί δικαιοσύνη.  :2funny: :2funny:
Επίσης σε πονάει πολύ  :s&m_1: :s&m_1:
Τέλος εγώ σου έδωσα τόσες εικόνες, τόσ βίντεο τόσες σελίδες και εσύ 1-2  :jerking:, για ποιον για την Ίντερ, εγώ Ρεάλ είμαι.  ;)

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
Ότι σε συμφαίρει, τα άλλα δεν τα βλέπεις, που έδωσε οφσάιντ στον Μιλίτο, ενώ ήταν καθαρή φάση.
Γι ' αυτό το έδωσε αυτό που λες γκολ, επειδή έπρεπε να αποδοθεί δικαιοσύνη.  :2funny: :2funny:
Επίσης σε πονάει πολύ  :s&m_1: :s&m_1:
Τέλος εγώ σου έδωσα τόσες εικόνες, τόσ βίντεο τόσες σελίδες και εσύ 1-2  :jerking:, για ποιον για την Ίντερ, εγώ [size=20pt]Ρεάλ είμαι.[/size]  ;)
δε βαριεσαι ρε παλικαρε
ουδεις ασφαλτος
την υγεια σου ναχεις και αυτα περνανε

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Σε επινθυμίζω ότι είμαι καλύτερος από εσένα έχοντας : 9 Τσάμπιονς Λίνγκ, 31 πρωταθλήματα, 14 Κύπελλα Ισπανίας, 8 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 2 Γιουρόπα Λιγκ,1 Σούπερ Καπ, 2 Λάτιν Καπ ,1 Κόπα Ιμπεροαμερικάνα και 3 Κύπελλα Συλλόγων.
Άρα είμαι «Βασίλισσα», το να είσαι Ρεάλ είναι να είσαι στον Παράδεισο ενώ να είσαι στην Μπαρτσελόνα είναι να είσαι στην Συγγρού.  :2funny: :2funny:

Εδώ η Αφιέρωση του Ιμπραίμοβιτς :

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
Σε επινθυμίζω ότι είμαι καλύτερος από εσένα έχοντας : 9 Τσάμπιονς Λίνγκ, 31 πρωταθλήματα, 14 Κύπελλα Ισπανίας, 8 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 2 Γιουρόπα Λιγκ,1 Σούπερ Καπ, 2 Λάτιν Καπ ,1 Κόπα Ιμπεροαμερικάνα και 3 Κύπελλα Συλλόγων.
Άρα είμαι «Βασίλισσα», το να είσαι Ρεάλ είναι να είσαι στον Παράδεισο ενώ να είσαι στην Μπαρτσελόνα είναι να [size=20pt]είσαι στην Συγγρού.[/size]  :2funny: :2funny:

Εδώ η Αφιέρωση του Ιμπραίμοβιτς :

Ε στο σωστο σαιτ εισαι
κουραγιο

αντε και στα δικα σου 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τόσ βίντεο τόσες σελίδες και εσύ 1-2  :jerking:, για ποιον για την Ίντερ, εγώ Ρεάλ είμαι.  ;)

ε γι αυτό βάζεις για την Ιντερ... πούτσα μέσα όξω δυό χρόνια και καναπέ πριν το κοντομάνικο...

η πούτσα μου ομως η καταλανική ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Λοίπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια[/size]

Απόλυτα ρεαλιστής εμφανίστηκε ο επιθετικός της Μπαρσελόνα Μπόγιαν Κρκιτς στις δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό «Linyola Radio», αφού θεωρεί θετική την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη στιγμή που ο ίδιος θα αγωνίζεται περισσότερο.
«Τώρα που έφυγε ο Ζλάταν, τα λεπτά συμμετοχής μου θα αυξηθούν. Αυτό ισχύει για όλους, γιατί τώρα ο αριθμός των επιθετικών μειώθηκε. Ο Ζλάταν είναι παίκτης τεράστιας αξίας και θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να αγωνιστώ αν παρέμενε. Τώρα θα δουλέψω πάνω στις αδυναμίες μου με σκοπό να πάρω περισσότερες ευκαιρίες»
Ο Μπόγιαν έχει εξελιχθεί σε εξαιρετική «αλλαγή πολυτελείας» για τη Μπαρτσελόνα την τελευταία τριετία, έχοντας αγωνιστεί σε 130 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Primera Division έχει σκοράρει 20 φορές και στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο κατέκτησε το 2009, άλλες πέντε.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Πιο φτηνή η Μπάρτσα[/size]

Περίπου 42 εκατ. ευρώ φθηνότερο είναι το ρόστερ της Μπαρτσελόνα από το αντίστοιχο της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «As», το δυναμικό των Καταλανών κοστίζει 121,5 εκατ. ευρώ, ενώ το αντίστοιχο κόστος της «βασίλισσας» είναι 162,83 εκατ. ευρώ.
Οι Καταλανοί διαθέτουν εννέα παίκτες που ανέδειξαν από τις ακαδημίες τους και συνεπώς δεν χρειάστηκε να δαπανηθούν χρήματα για την απόκτησή τους, τους Βαλντές, Πουγιόλ. Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Μπόγιαν, Μέσι, Γέφρεν και Πέδρο. Αντίστοιχα, οι Μαδριλένοι έχουν τέσσερις παίκτες δίχως κόστος, τους τρεις τερματοφύλακες Κασίγιας, Ντούντεκ και Άνταμ, καθώς και τον νεαρό Ματέος.
Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Ρεάλ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κακά, που στοιχίζουν 25 και 20 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ο πιο ακριβός παίκτης της «Μπάρτσα» είναι ο Νταβίντ Βίγια που κοστίζει 18,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αντίστοιχα, ο πιο οικονομικός παίκτης της Ρεάλ είναι ο τρίτος τερματοφύλακας Άνταμ που εισπράττει 720.000 ευρώ το χρόνο, ενώ στην Μπαρτσελόνα ο πιο χαμηλόμισθος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Χοσέ Μανουέλ Πίντο με 1,12 εκατ. ευρώ ετησίως.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Προλαβαίνει το ματς ο Πουγιόλ, με ΠΑΟ
[/size]
Στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα για την πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα στο φετινό Champions League, την ερχόμενη Τρίτη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Καμπ Νου», αναμένεται να βρίσκεται ο Κάρλες Πουγιόλ.
Ο 32χρονος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τον μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα και θα απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου με τη νεοφώτιστη Χέρκουλες για την Primera Division, ωστόσο εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό ματς.
Ο Πουγιόλ είχε τραυματιστεί στο ζέσταμα για το παιχνίδι με τη Ράσινγκ Σανταντέρ στα τέλη Αυγούστου και απουσίαζε από τους αγώνες της Ισπανίας με το Λιχτενστάιν και την Αργεντινή.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αμπερ αλερτ-αμπερ αλερτ...
εχαθη...

Συνημμένα

• xx.jpg
    xx.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 26

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
[size=12pt]Πιο φτηνή η Μπάρτσα[/size]

Περίπου 42 εκατ. ευρώ φθηνότερο είναι το ρόστερ της Μπαρτσελόνα από το αντίστοιχο της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «As», το δυναμικό των Καταλανών κοστίζει 121,5 εκατ. ευρώ, ενώ το αντίστοιχο κόστος της «βασίλισσας» είναι 162,83 εκατ. ευρώ.
Οι Καταλανοί διαθέτουν εννέα παίκτες που ανέδειξαν από τις ακαδημίες τους και συνεπώς δεν χρειάστηκε να δαπανηθούν χρήματα για την απόκτησή τους, τους Βαλντές, Πουγιόλ. Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Μπόγιαν, Μέσι, Γέφρεν και Πέδρο. Αντίστοιχα, οι Μαδριλένοι έχουν τέσσερις παίκτες δίχως κόστος, τους τρεις τερματοφύλακες Κασίγιας, Ντούντεκ και Άνταμ, καθώς και τον νεαρό Ματέος.
Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Ρεάλ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κακά, που στοιχίζουν 25 και 20 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ο πιο ακριβός παίκτης της «Μπάρτσα» είναι ο Νταβίντ Βίγια που κοστίζει 18,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αντίστοιχα, ο πιο οικονομικός παίκτης της Ρεάλ είναι ο τρίτος τερματοφύλακας Άνταμ που εισπράττει 720.000 ευρώ το χρόνο, ενώ στην Μπαρτσελόνα ο πιο χαμηλόμισθος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Χοσέ Μανουέλ Πίντο με 1,12 εκατ. ευρώ ετησίως.
Μαλακιες!!!!! Ολοι εχουμε δει ποιοι ειναι οι υπερεκτιμημενοι παικτες της real που τους αγοραζει 50 εκατομμυρια και μετα τους πουλαει για 5 το πολυ, η αξια της real ειναι πλασματικη

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Υποφερει η Ατλετικο λεμεεεεε

Η Μπαρτσα την εχει κλεισει,οπως ο Αρης αχαχαχαχαχαχαχ

1-2 μεχρι τωρα,αρχες δευτερου ημιχρονου,και ο τερματοφυλακας της Ατλετικο εχει πιασει δυο σιγουρα
γκολ σε σουτ των Τσαβι και Πεντρο

ωραιο ματσ....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Τουλαχιστον αλλα τρια γκολ επρεπε να ρουφηξει η Ατλετικο....

Αυτο το τετατετ του Μεσσι στο 85 επρεπε να μπει...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
  Τουλαχιστον αλλα τρια γκολ επρεπε να ρουφηξει η Ατλετικο....

Αυτο το τετατετ του Μεσσι στο 85 επρεπε να μπει...
Σε εφτιαξα με το σαιτ βλεπω ε?και ουτε ενα τσιπουρο δε κερασες..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ουιφαλουζι και Τιαγκο απο Ατλετικο,μεγαλα μουνοπανα λεμεεεεε

Θα φανε καλα απο τον Αρη χαχαχαχαχαχαχαχ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σε εφτιαξα με το σαιτ βλεπω ε?και ουτε ενα τσιπουρο δε κερασες..

Ααααααα  να'σαι καλα αδελφε
  Ωραιο βραδακι περασα,μπαλιτσα και τσιπουροξηροκαρπα
  Ρε συ,ριχτε ξυλικι σε αυτον τον Τιαγκο,μεγαλο αρχιδι λεμε,πολυ κλωτσαει το κολοπαιδο

Το ληξε ο μαλακας ο κορακας
  6 λεπτα καθυστερησεις κρατησε

ο Μεσσι εφυγε με το φορειο επειτα απο πολυ σκληρο και αντιαθλητικο μαρκαρισμα του Ουιφαλουζι ο
  οποιος αποβληθηκε με δυο κιτρινες (νομιζω..)

Πολυ ξυλο εριξαν ρε οι της Ατλετικο,μιλαμε για πολυ ξυλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom