trans vana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
s efxaristw polu!!!!!
pleon zw stoekswteriko....
filakia :-*
το ξερω μωρο .....s efxaristw polu!!!!!
agapoula mou esu!!!!!! <3
ekana mono k mono profil gia na dw afta pou grafoun,ena pelaths mou palios apo ellada me episkeftike wdw sthn germania k mou to eipe....
kai ekana k egw ena profil!!!!
!!!!!!!
που εισαι εσυ χαμενος ρε φιλε?[size=10pt]Δεν υπάρχουν λόγια κουκλάρα μου για σένα. Οι φώτο σου εκατομμύρια λέξεις στο στόμα και τα χείλη του καθενός. Στο δικό μου στόμα και χείλη ακόμα η καυτή και γλυκιά σου γεύση. Είσαι υπέροχη. Άτομο με ήθος ανθρωπιά χαρακτήρα και σεβασμό . Άψογη επαγγελματίας , άνετη φιλική και πολυ πρόσχαρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απίθανη συνάντηση μας. Μετράω τις μέρες που θα σε ξαναδώ. πολλά φιλάκια παντού σου.... Ξέρεις εσύ ...Χρηστος[/size]
καυτή και γλυκειά της γεύση;; να υποθέσω...[size=10pt]Δεν υπάρχουν λόγια κουκλάρα μου για σένα. Οι φώτο σου εκατομμύρια λέξεις στο στόμα και τα χείλη του καθενός. Στο δικό μου στόμα και χείλη ακόμα η καυτή και γλυκιά σου γεύση. Είσαι υπέροχη. Άτομο με ήθος ανθρωπιά χαρακτήρα και σεβασμό . Άψογη επαγγελματίας , άνετη φιλική και πολυ πρόσχαρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απίθανη συνάντηση μας. Μετράω τις μέρες που θα σε ξαναδώ. πολλά φιλάκια παντού σου.... Ξέρεις εσύ ...Χρηστος[/size]
agapoula mou esu!!!!!! <3
ekana mono k mono profil gia na dw afta pou grafoun,ena pelaths mou palios apo ellada me episkeftike wdw sthn germania k mou to eipe....
kai ekana k egw ena profil!!!!
που εισαι εσυ χαμενος ρε φιλε?
καυτή και γλυκειά της γεύση;; να υποθέσω...
συνηθως είναι αλμυρό...[size=10pt]ακριβως. οπως τα λες.[/size]
συνηθως είναι αλμυρό...
αμέ ;)[size=10pt]γλυκομουτσουνε φιλε μου οταν εισαι μεσα στην καυλα ολα γλθκά ειναι ... πιστευω να ξερεις...[/size]
καλημέρα χρηστο!!!!καυτή και γλυκειά της γεύση;; να υποθέσω...
αν έρθεις Ελλάδα θα τα πούμε κι εμείς..καλημέρα χρηστο!!!!
θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε :-*
αν έρθεις Ελλάδα θα τα πούμε κι εμείς..
καλημέρα χρηστο!!!!
θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε :-*
Καβαλας κ αυτη ολα τα καλα μωρα εχω συα μεροι μου ειχα δηλαδη