enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Καλη φάση η Lilly
Τσεχάρα νάμβερ ουάν! ;)Καλη φάση η Lilly
που μπορούμε να την πετύχουμε αυτήν την ΛΙΛΥ ? Μόνον στην Γερμανία ???
για βαλε κ καμιά φωτο κ θα δούμε αν είναι μεγαλο πάντως το πανω είναι σίγουρα χε χεlamogio 1 gia to panw kefali mou milaw,to katw etsi k alios einai megalo!!!
άμα είσαι γερμανια είσαι πολύ μακριά δεν σε φτανω με τπτ κριμα μωρό μου ..agapoula mou esu!!!!!! <3
ekana mono k mono profil gia na dw afta pou grafoun,ena pelaths mou palios apo ellada me episkeftike wdw sthn germania k mou to eipe....
kai ekana k egw ena profil!!!!
εγω μωρό μου δεν θέλω να τον δω βλέπω τον δικό μου μια χαρα είναι εσένα την κολοτριπα ήθελα να σου σκισω κ πίστεψε με το κανω καλά χε χεfantasou palikare esu!!!!!!
an einai megalo to epanw poso pio megalo einai to katw...alla gia na to deis tha prepei na exeis arketa lefta diathesima!!!!
για σενα ισχυουν παντα τα καλυτερα το επιβεβαιωνω εγω που εχουμε περασει μαζι ενα σωρο πραγματα!!!agapoula mou esu!!!!!! <3
ekana mono k mono profil gia na dw afta pou grafoun,ena pelaths mou palios apo ellada me episkeftike wdw sthn germania k mou to eipe....
kai ekana k egw ena profil!!!!
kalhspera sas!!!!!ma vre paidia.....exw megalo kefali;hahhahaha
kalhspera!!!!!παιδια ειπα να μου στειλουν π.μ μονο οσοι εχουν παει με την βανα και την ξερουν να μου στειλουν!οχι ασχετοι.
s efxaristw polu kwsta <3me μια λεξη...ΜΟΥΝΑΡΑ εισαι 'κοπελα' μου!
exoume perasei ta kalutera mazi agapi mou!!!!se perimenw opote theleis mporeis na ertheis!!! <3για σενα ισχυουν παντα τα καλυτερα το επιβεβαιωνω εγω που εχουμε περασει μαζι ενα σωρο πραγματα!!!
να σαι καλα παντα οπου κ αν εισαι , δεν σε ξεχναω ποτε!!!!
ας λενε οι ανθρωποι δεν πειραζει.
θα σου ρθω γερμανια καποια στιγμη υποψιν