Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Μεχρις εκει εισαι σωστος. εγω αφησα οτι ισχυει σιγουρα το παρακατω ομως πως παει η δουλεια δεν το ξερεις και απλα το υποθετεις(ουτε εγω το ξερω αλλα ακουσει απο μεσα πραγματα υπερ του σκεπτικου των αφεντικων που αναφερεις) !Και δεν είναι μόνο αυτά
Μεγάλο μαγαζί της Συγγρού σπιτώνει τις κορασίδες σε διαμερίσματα πάνω από το μαγαζί. Στα διαμερίσματα αυτά οι κορασίδες στοιβάζονται σα τους πακιστανούς. Σε κάθε κρεβατοκάμαρα από δύο, δύο και στο σαλονάκι και μένει μόνο η κουζίνα για κοινόχρηστος χώρος. Διαμερισμάτακι δυάρι με δυο κρεβατοκάμαρες συνεπάγονται 6 κορασίδες με ένα μάτι για μαγείρεμα, ένα φούρνο μικροκυμάτων και ένα ψυγειάκι.
Μέχρι εδώ λοιπόν είναι να τις λυπάσαι αλλά γίνετε χειρότερο όταν ανακαλύπτεις ότι το αφεντικό χρεώνει τις κορασίδες από 10 ευρώ το κεφάλι ανά ημέρα.
Βέβαια πολλές κορασίδες τους γράψανε στα αρχίδια τους και πιάσανε σπίτια μόνες τους η με μεγάλους χορηγούς αλλά παρόλα αυτά ακόμα και τώρα παρά πολλές μένουν σα τα ζώα και το πληρώνουν και χρυσό
Συμπέρασμα? Βγάλτε το μόνοι σας
και επισης σχολιαζω προσωπικα οτι αυτες επιλεγουν να μενουν εκει ,αρα ....... εγω μια απο τις παλιες μου τη σιχαθηκα μολις μου ειπε οτι εμενε 2 χρονια εκει και αντιληφθηκα τι επαιζε.