Νέα

Baby Borg ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Borg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Φίλοι συναγωνιστές,

βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η οικογένεια Borg σήμερα το πρωί απέκτησε το νέο μέλος της ...  :happy:

Κοριτσάκι, 3 κιλά και κάτι και πανάσχημο όπως όλα τα μωρά τις πρώτες μέρες της ζωής τους ...  :headbang2:

Γίναμε 4 πλέον, 3 γυναίκες και εγώ ... οπότε το προσεχές διάστημα έχει ξενύχτια, για τάισμα, ξενύχτια για αλλαγή πάνας, ξενύχτια για κολικούς και λοιπά αηδιαστικά πράγματα ...  :babycry:

Το μόνο θετικό είναι ότι έχω 3-4 βράδυα μόνος οπότε ίσως πάω μία βόλτα για ποτάκι ... η "μεγάλη" κόρη μου θα πάει πακέτο στα πεθερικά μου ...  :thumbsup:

Ενα νέο & δύσκολο κεφάλαιο ανοίγει ... για να δούμε πως θα γίνουν τα νεύρα μου μέχρι να μπούμε σε ρυθμό ...  :headbang:

Αυτά προς το παρόν ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φίλοι συναγωνιστές,

βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η οικογένεια Borg σήμερα το πρωί απέκτησε το νέο μέλος της ...  :happy:

Κοριτσάκι, 3 κιλά και κάτι και πανάσχημο όπως όλα τα μωρά τις πρώτες μέρες της ζωής τους ...  :headbang2:

Γίναμε 4 πλέον, 3 γυναίκες και εγώ ... οπότε το προσεχές διάστημα έχει ξενύχτια, για τάισμα, ξενύχτια για αλλαγή πάνας, ξενύχτια για κολικούς και λοιπά αηδιαστικά πράγματα ...  :babycry:

Το μόνο θετικό είναι ότι έχω 3-4 βράδυα μόνος οπότε ίσως πάω μία βόλτα για ποτάκι ... η "μεγάλη" κόρη μου θα πάει πακέτο στα πεθερικά μου ...  :thumbsup:

Ενα νέο & δύσκολο κεφάλαιο ανοίγει ... για να δούμε πως θα γίνουν τα νεύρα μου μέχρι να μπούμε σε ρυθμό ...  :headbang:

Αυτά προς το παρόν ...
μπραβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιχαριτιρια και ΜΙΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να σου ζήσει, αλλά τα παιδιά είναι χαρά δεν είναι κούραση. Ούτε τα πασσάρεις.Ετσι νομίζω.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Να σας ζήσει η κορούλα σου .

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Να σου ζησει ρε φιλε,γερη να ειναι και να την δεις οπως επιθυμεις την κορακλα σου!
Ευχομαι τα καλυτερα!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
872
Πόντοι
6.755
καλοριζηκη με υγεια και ολα θα πανε καλα

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Να σου ζησει και η μια και η αλλη!Σου ευχομαι υγεια και χαρα για ολη την οικογενεια!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Άντε  να  ζήσει . Και  τώρα  να  κόψεις  τα  σάπια  και να αφιερωθείς  στις  μόνες  γυναίκες  που  θα  είναι ΠΑΝΤΑ δικές  σου , στις κόρες σου .
Υγεία , ευτυχία και τύχη !

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σου εύχομαι να τις καμαρώνεις και τις δύο μέχρι τα βαθειά σου γεράματα. Με υγεία

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλοριζικο το μωρακι :) :) οπως επιθυμουν να τις δεις και τις δυο και να ειναι γερες και ευτυχισμενες ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Τουλάχιστον από κάποια θα πιείς κι ένα ποτήρι νερό στα γεράματά σου. Αυτό ελπίζω κι εγώ, μιάς και στο δικό μου σπίτι είναι 3 γυναίκες (όπως και στο δικό σου). Η μόνη διαφορά μας είναι ότι υπάρχει και πιτσιρικάς που ανήκει στο ανδρικό φύλο. (Θα κάνουμε με το μπαγάσα εξέδρα για να βλέπουμε κανέναν αγώνα παρεούλα, κόντρα στις γυναίκες χεχεχε).

[size=15pt]Να σου ζήσει και η νεοφώτιστη αλλά και η υπόλοιπη οικογένεια[/size]

OP
OP
B

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!!

πάω πάλι τώρα στο μαιευτήριο ...

Επισκέπτης
Φίλοι συναγωνιστές,

Αυτά προς το παρόν ...

Να σου ζήσει ρε φίλε :rockon: :rockon:
Υγεία, ευτυχία και χαρά να συνοδεύει την κάθε σας στιγμή :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
να σου ζησει το κοριτσακι borg και να την δεις οπως επιθυμεις

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μποργκι..Να σου ζησει και να την δεις οπως ποθεις.. :dancing: :dancing:

Και ειπαμε...Ξενυχτια μονο για τις πανες και τα σχετικα.. :cheesy:
Ολα τα αλλα ξενυχτια στο κοτετσι ΤΕΛΟΣ... ;) ;) ;) Ετσι ?

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
να σου ζησει.........

OP
OP
B

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και ειπαμε...Ξενυχτια μονο για τις πανες και τα σχετικα.. :cheesy:
Ολα τα αλλα ξενυχτια στο κοτετσι ΤΕΛΟΣ... ;) ;) ;) Ετσι ?

ένα κοτετσάκι να μην το χτυπήσω σήμερα ???
η πάσα έγινε επιτυχώς ...

Επισκέπτης
Για το καλο της υποθεσης χτυπατο ρε Πατερα. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom