alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εννοω οτι εισαι με το ζωναρι λυμενο για καυγα.τι εννοεις μια συμβουλη εδωσα....δεν ειπα να την ακολουθησουν............
Εννοω οτι εισαι με το ζωναρι λυμενο για καυγα.τι εννοεις μια συμβουλη εδωσα....δεν ειπα να την ακολουθησουν............
τυπε σας ρουφιανεψαπες τα απολυτε
τυπε σας ρουφιανεψα
πςςςςςςςςς τι ειπε το ατομο
καλα κανεις,κρατα επιπεδο...μην απαντας στις προκλησειςαπαξιω........................
σωστη,γιατι μετα θα παρει θαρροςσε ξενο αντρα που ουτε καν τον ξερω,ναι............δε κανω τιποτε ουτε φαγητο ουτε τσιχλα δε του δινω................
Κι εγω !!!!!!!!!!!!!Παιδια ηρεμήστε λιγάκι γιατι πέσατε να τη φατε την κοπέλα και μάλιστα χωρίς λόγο. Οποια συμπεριφορα χωρίς προφύλαξη θεωρείται επικύνδυνη.το αν το ακαποτο στοματικο ειναι λιγότερο επικινδυνο απο το ακαποτο κολπικο η πρωκτικο ναι ειναι λιγοτερο επικινδυνο αλλά εξακολουθει να αποτελεί κίνδυνο.Οφείλουμε όλοι να παιρνουμε τις προφυλάξεις μας για το καλό όλων μας!Μαριάννα μην δίνεις σημασια στα κακόβουλα σχόλια.όσο για το αν η μαριάννα έχει παραπάνω κιλά που είπε κάποιος τιμή της και καμάρι της.Εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις γεματούλες.
οχι τυπεκαλησπερα.. να κανω μιαν ερωτηση..το aids μπορει να μεταδοθει μεσω δερματικης επαφης δηλαδη αν παμε σε κανενα μπορδελο και η πουτανα ειναι οροθετικια χωρις να το ξερει ο πελατης πριν ξεκινησει το πηδημα κανουμε χαδια και τετοια μπορει να μας κολλησει το aids?γιατι ακουσα οτι και εστι μεταδιδετε ο ιος επειδη το δερμα εχει ανοιχτους πορους και με την επαφη με αλλο σωμα μεταδιδετε ευκολα//
αν εχει περιοδο και εσυ εχεις κανει εξαγωγη τυπεΑπο γλυφονουνι υπαρχει καποιος κινδυνος;;
αν εχει περιοδο και εσυ εχεις κανει εξαγωγη τυπε
μεμβρανη σανιτας τυπεΥπαρχει λυση ........Βαζειs ζελοτειπ στη γλωσσα και.........
πηγες με τετοια ρε τυπε? :Sναι αλλα οσα παιδια πηδανε τις τοξικομανεις στην σωκρατους θα ξερουν οτι βαρανε ενεσεις και στα ποδια..οταν λοιπον πανω στην πραξh εχει στα ποδια πληγες και ακουμπανε πανω στο αλλο ατομο τοτε δεν υπαρχει πιθανοτητα μολυνσης aids?
ακαποτο? :Sπροτιμησα αντι να γαμησω την μιμα η οποια δεν μου αρεσει καθολου να παρω ενα ζακι για τσιμπουκομα μονο