Νέα

Αύξηση του AIDS και της ηπατίτιδας στο κέντρο της Αθήνας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lovegangbang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
γ
δεν απαντας ομως σε αυτο που σε ρωτησα...βγαινεις, λες την μαλακια σου, μονο και μονο για να γραψεις κατι και μετα σιωπας...τον γκομενο σου λοιπον τον αφηνεις να σε γλειφει με προφυλακτικο για να μην τον κολλησεις κατι η δεν τον αφηνεις καθολου??αντε με την καθε ηλιθια εδω μεσα που βγαινει και λεει ασυναρτησιες!!
εφοσον δε γουσταρεις μην το κανεις απλα........συνεχισε να κανεις χωρις......αλλα οχι και να με λες ηλιθια δε στο επιτρεπω............νταξει το καταλαβες;;;;;

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
κερναω ακαποτο γαμησακι με μαυρουλα απο ομονοια.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
γ
δεν απαντας ομως σε αυτο που σε ρωτησα...βγαινεις, λες την μαλακια σου, μονο και μονο για να γραψεις κατι και μετα σιωπας...τον γκομενο σου λοιπον τον αφηνεις να σε γλειφει με προφυλακτικο για να μην τον κολλησεις κατι η δεν τον αφηνεις καθολου??αντε με την καθε ηλιθια εδω μεσα που βγαινει και λεει ασυναρτησιες!!
και δε σε αφορα τι κανει ο γκομενος μου κ τι δε κανει....................

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
εφοσον δε γουσταρεις μην το κανεις απλα........συνεχισε να κανεις χωρις......αλλα οχι και να με λες ηλιθια δε στο επιτρεπω............νταξει το καταλαβες;;;;;

σιγα.....θα σκισεις το καλτσον σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαριαννα σωστα μιλας
αλλα νομιζω οτι αυτην την προκληση του σαρας δεν πρεπει να την αφησεις να περασει ετσι

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
γ

εγω λεω οτι θα τον βαζει να της χωνει ολη την γλωσσα μεστον κωλο και με την μερεντα στη γλωσσα μετα να την φιλαει

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
οταν βγαινεις και λες κατι πρεπςι να το υποστηριζεις.οταν δεν το υποστηριζεις, τοτε εισαι ηλιθια!
δεν μπορεις να λες μην στις γυναικες να μην κανουν ακαποτες πιπες γιατι μπορει να κολλησουν κατι, αλλα στους αντρες δεν λες να μην κανουν γλειφομουνι γιατι μπορει να κολλησουν κατι...ο κομπλεξισμος και η ηλιθιοτξτα σε ολο της το μεγαλειο!
και αν θες να ξερεις, η μαλλον να διαβασεις καλυτερα, πουθενα δεν εχει αποδειχτει οτι καποιος κολλησε aids μεσω στοματικου...
στον επομενο γκομενο σου λοιπον, επειδη τον σεβεσαι σαν ανθρωπο, βαλτου ενα προφυλακτκο στην γλωσσα, η καλυτερα πες του να μην σε γλειψει καθολου...
αλλα δεν θα το πεις.εσυ ομως θα απαιτησεις, και δικαιωμα σου ειναι, να του παρεις πιπα με προφυλακτικο.
αντε σπιτακι σου λοιπον να ψησεις καμια τυροπιτουλα και οταν θα γραφεις κατι εδω, να μπορεις να το στοιχειοθετεις!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446

gmour

Μέλος