stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Εάν δεν υπήρχαν τα προβληματικά Αυτοκίνητα του γκρουπ VW, γνωστά και ως ΛΑΔΙΕΡΕΣ , οι μισοί ελληνες μηχανικοί αυτοκινητων θα ήταν ΑΝΕΡΓΟΙ
“if you can’t buy it twice, you can’t afford it”
με οδηγο την ανω ατακα, στην ελλαδα εχω ενα toyota chr το οποιο και να μου το κλεψουν, σπασουν, γρατσουνισουν, τρακαρουν, καψουν κλπ, δεν με ενδιαφερει και αν παθει μεγαλη ζημια στο καπακι θα αγορασω αλλο.
Τα χρήματα που έδωσες πήγαν στους γείτονες. Ωραία επιλογή!!
παρολα αυτα μπορω να οδηγω οτι αυτοκινητο θελω και να το πληρωνω για το χρόνο που το χρησιμοποιω. 2 φορες το χρονο παω στο Dubai, κάθομαι 2 εβδομαδες και για μερικες μερες ενοικιαζω aventador ή rolls και ξεκαυλωνω.
Άλλη χάρη όμως να το έχεις στο γκαράζ σου ότι ώρα το θες!!!
“if you can’t buy it twice, you can’t afford it”
με οδηγο την ανω ατακα, στην ελλαδα εχω ενα toyota chr το οποιο και να μου το κλεψουν, σπασουν, γρατσουνισουν, τρακαρουν, καψουν κλπ, δεν με ενδιαφερει και αν παθει μεγαλη ζημια στο καπακι θα αγορασω αλλο.
παρολα αυτα μπορω να οδηγω οτι αυτοκινητο θελω και να το πληρωνω για το χρόνο που το χρησιμοποιω. 2 φορες το χρονο παω στο Dubai, κάθομαι 2 εβδομαδες και για μερικες μερες ενοικιαζω aventador ή rolls και ξεκαυλωνω.
Δεν χρειάζεται να έχεις Lambo για να βγάλεις τη καυλα σου. Εγώ και με το rallye μια χαρά πήγαινα στα Μέγαρα ή στας Σερρας!!!το θεμα δεν ειναι μονο να το εχεις στο γκαραζ σου και να το βλεπεις αλλα να το οδηγεις οποτε θελεις και χωρις να μπαινεις στο ματι του καθενα.
στο Dubai κυκλοφορεις με aventador ή rolls και δεν σου δινει κανεις σημασια.
Made in Turkey απλά. Τίποτα άλλο!!!CHR Toyota απλά
Το ελληνικό κράτος θα βγάλει ότι και να πάρεις, και θα βγάζει συνέχεια μέσω φόρων.οτι του αρεσει του καθενα. για το αν ειναι made in turkey δεν με ενδιαφερει. απο τη στιγμη που τα πουλανε στην ελλαδα ο καθενας εχει δικαιωμα να τα αγορασει. και στην τελικη απο την πωληση βγαζει λεφτα και το ελληνικο κρατος και η εταιρεια που τα πουλαει
Αρχικά να πω ότι δεν έχω αυτοκίνητο γκρουπ vw κ ότι δεν τα υποστηρίζω, οντως συμβαίνει αυτό που λες ότι καίνε λάδια κ ακόμα να προσθέσω για τα check engine που δεν σβήνονται με τίποτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα Audi σειράς Q ένα Α4 η A5 δεν είναι καλα αυτοκίνητα, αφού ένας γνωστός μου έχει το Α4 με 380.000 χιλιόμετρα κ δεν του βγάζει κανένα τρίξιμο στο εσωτερικό, ενώ ένα rally που είχα από τα 60.000 χιλιόμετρα ετριζε ολόκληρο ταμπλό πόρτες εταζιερα..Εάν δεν υπήρχαν τα προβληματικά Αυτοκίνητα του γκρουπ VW, γνωστά και ως ΛΑΔΙΕΡΕΣ , οι μισοί ελληνες μηχανικοί αυτοκινητων θα ήταν ΑΝΕΡΓΟΙ
Από τον συγκεκριμένο υπερτιμημένο σε βαθμό μαλάκυνσης όμιλο,μόνο τα Audi ξεχωρίζουν κάπως,τα υπόλοιπα 3 είναι κάτι ανάμεσα σε κουβάδες και φριτέζες με τα κατά καιρούς κουσούρια που βγάζουνΑρχικά να πω ότι δεν έχω αυτοκίνητο γκρουπ vw κ ότι δεν τα υποστηρίζω, οντως συμβαίνει αυτό που λες ότι καίνε λάδια κ ακόμα να προσθέσω για τα check engine που δεν σβήνονται με τίποτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα Audi σειράς Q ένα Α4 η A5 δεν είναι καλα αυτοκίνητα, αφού ένας γνωστός μου έχει το Α4 με 380.000 χιλιόμετρα κ δεν του βγάζει κανένα τρίξιμο στο εσωτερικό, ενώ ένα rally που είχα από τα 60.000 χιλιόμετρα ετριζε ολόκληρο ταμπλό πόρτες εταζιερα..
Θέλω να πω ότι έχουν μηχανικά κάποια θέματα αλλά από ποιότητα υλικών κ συναρμολογησης είναι άριστα.
Ιδια τιμή το rally και το Α4 .Για το ίδιο κοινό .Αρχικά να πω ότι δεν έχω αυτοκίνητο γκρουπ vw κ ότι δεν τα υποστηρίζω, οντως συμβαίνει αυτό που λες ότι καίνε λάδια κ ακόμα να προσθέσω για τα check engine που δεν σβήνονται με τίποτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα Audi σειράς Q ένα Α4 η A5 δεν είναι καλα αυτοκίνητα, αφού ένας γνωστός μου έχει το Α4 με 380.000 χιλιόμετρα κ δεν του βγάζει κανένα τρίξιμο στο εσωτερικό, ενώ ένα rally που είχα από τα 60.000 χιλιόμετρα ετριζε ολόκληρο ταμπλό πόρτες εταζιερα..
Θέλω να πω ότι έχουν μηχανικά κάποια θέματα αλλά από ποιότητα υλικών κ συναρμολογησης είναι άριστα.
Σχεδιαστικά κακόγουστο,μέσα/έξωCitroen cactus γνώμες?
ναι παρόλο που η Σιτροέν έχει μια ομορφιά σε ορισμένα μοντελακια εδώ τα σκάτωσε...Σχεδιαστικά κακόγουστο,μέσα/έξω
Δεν τραβάει σχεδόν καθόλου το συγκεκριμένο μοντέλο.Κάποια είναι όμορφα όπως η γραμμή DS με εξαίρεση το DS3 crossback που και αυτό πήγε άπατο όπως το cactusναι παρόλο που η Σιτροέν έχει μια ομορφιά σε ορισμένα μοντελακια εδώ τα σκάτωσε...
Κοίταζα για Opel βρε παιδιά, και έρχεται ο ξαδερφός μου που δουλεύει συνεργείο και μου λέει επί λέξη:
Εμείς από τα Opel ζούμε. Εντάξει να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα, αλλά ο άνθρωπος δεν έχει να κερδίσει κάτι, απλά μου λέει ΜΑΚΡΥΑ.....
έχετε εμπειρίες;
Αμα τους βαζουν μονο βενζίνη και πανε οι φίλοι σου ........ σε ντίζελ ............Τυπε εγω εχω το αστρα j και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δυο φιλαρακια μου εχουν κορσα ντιζελ 2008 & 2011 αντιστοιχα,επισης τερατα αξιοπιστιας.Μιλαω για αμαξια που τα βαζεις βενζινη κ πας οπου θες,μην παρεξηγηθω για τα προγραμματισμενα σερβις γιατι αυτα εξυπακουονται
Αμα τους βαζουν μονο βενζίνη και πανε οι φίλοι σου ........ σε ντίζελ ............