Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
χμμ μηπως αχνοφαινεται μια ψιλο-midlife crisis εδω?
Ένας εκ των τριών παραγόντων
χμμ μηπως αχνοφαινεται μια ψιλο-midlife crisis εδω?
Υπάρχει κάποια γνώμη για Suzuki swift;
Παράδοση λέει σε 10 μήνες...
Πάντως αν έχεις ίνφο δώσε...χμμ μηπως αχνοφαινεται μια ψιλο-midlife crisis εδω?
δεν εχωΠάντως αν έχεις ίνφο δώσε...
ολα αυτά είναι πάρα πολύ καλά αμάξια για την πολη και το audi και η bmw απλά τα πολύ καλά αμάξια της bmw ξεκινάνε πάνω απο τα 30κ πλέον.Είχα seat Ibiza του 2010 πήρα Α1 το 2015 & τώρα κοιτάω την bmw 116 αν την εχει κάποιος να πει γνώμες…ευχαριστώ
Α , με τον κλασικό 1,8 l κινητήρα είναι αυτό το 8l ; Και λέω τι φάση βγαίνει και σε 8λιτρο ;Εγω εχω ενα Audi S3 8l
Θέλω δυνατό πισωκίνητο για ταξίδια.δεν εχω
οι αλλοι 2 λογοι?
8L είναι η κωδική ονομασία.Η επόμενη γενιά για παράδειγμα ονομάζεται 8PΑ , με τον κλασικό 1,8 l κινητήρα είναι αυτό το 8l ; Και λέω τι φάση βγαίνει και σε 8λιτρο ;
Σχεδόν όλα έχουν 1 χρόνο παράδοση...Υπάρχει κάποια γνώμη για Suzuki swift;
Παράδοση λέει σε 10 μήνες...
θέλω γνώμες (ουσίας, αν όντως κάποιος γνωρίζει) για maserati μοντέλα 2015-2018.
βγάζουν προβλήματα?
Ok, ευχαριστώ πολύ
Πάρε ένα τηλ ή πέρνα και από εκεί να κουβεντιάσεις ... είναι από τους πλέον σοβαρούς στην Αθήνα για τέτοια αυτοκίνητα ... Ότι σου πει αυτό κάνεις
φίλε έχεις δίκιο κι άδικο μαζί...δεν βγαίνουν πια αθάνατα αυτοκίνητα, τα τελευταία άντε μέχρι το 2003, τέλος μετά, όλα για τα μπάζα, τι σκιστομάτικα, τι φράγκικα, τι νεοναζιστικά...όλα τα ίδια σκατά είναι για να βγαίνει η εγγύηση (κακήν κακώς και με παγίδες και ψιλά γραμματάκια) και μετά να πλερώνει το θύμα για ανταλλακτικά και ζημιές.
ok, αλλά για ποιό δρόμο μιλάς;φίλε έχεις δίκιο κι άδικο μαζί...
ναι κι εγώ πιστευω ότι τα περισσότερα είναι αυτοκίνητα φτιαγμένα για πενταετία και μετά έχουν θέματα. πολύ περισσότερο από ότι παλιότερα.
από την άλλη όμως συλλογίσου ότι μέχρι κάποια εποχή το αυτοκίνητο ήταν 90% μηχανικά μέρη, λαμαρίνα-σίδερο κι άγιος ο θεός.
αν τράκαρες...
ηλεκτρονικά καλούδια....ΓΙΟΚ
ανέσεις...για τον πούτσο καβάλα
βοηθητικά συστήματα....ΓΙΟΚ
γενικά είχες ένα κουτί με ρόδες που σε πήγαινε εκεί που....έστριβες.
σήμερα ακόμα και τα μικρά αυτοκίνητα με τον βασικό εξοπλισμό μοιάζουν με ραφάλ.
να σου πω ότι τα πιο εξελιγμένα είναι σαφώς εντυπωσιακότερα από το κοκπιτ του φάντομ.
επίσης είσαι χίλιες φορές ασφαλέστερος στο δρόμο από τότε.
ε όλα αυτά, η πολυπλοκότητα, έχει το τίμημά της...