Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
πως κάνουμε μύτη-τακούνι να δοκιμάσω?
χαζουλι δεν ξερεις απο αυτά εσυ.
Εγω με τη 5αρα μια φορα το έκανα θελει πισωκινητο αμαξι απενεργοποιεις τις μαλακιες esp tcs κλπ βαζεις πρωτη τιμονι τερμα δεξια η αριστερα τσουλας να αποσυμπλεξει και με το δεξι ποδι βυθιζεις σχεδον τερμα γκαζι και αρχιζει ταφουρλετσικα γυρω γυρω τωρα η με το αριστερο ελεγχεις φρενο η με το δεξι ποδι μυτη φρενο και φτερνα γκαζι

Ο κάδος πότε σου έσκασε στο παρμπριζ;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πως κάνουμε μύτη-τακούνι να δοκιμάσω?
χαζουλι δεν ξερεις απο αυτά εσυ.
Εγω με τη 5αρα μια φορα το έκανα θελει πισωκινητο αμαξι απενεργοποιεις τις μαλακιες esp tcs κλπ βαζεις πρωτη τιμονι τερμα δεξια η αριστερα τσουλας να αποσυμπλεξει και με το δεξι ποδι βυθιζεις σχεδον τερμα γκαζι και αρχιζει ταφουρλετσικα γυρω γυρω τωρα η με το αριστερο ελεγχεις φρενο η με το δεξι ποδι μυτη φρενο και φτερνα γκαζι

Ο κάδος πότε σου έσκασε στο παρμπριζ;
στην αλανα επανω στο χωριο ποιος καδος ρε ελενογλυφτη.
Ντουμανι εκανα την αλανα σηκωσα όλη τη σκονη

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έχει ανοίξει deal με τους Γκανέζους κατασκευαστές?:P [/quote]ρωτα εμένα ρε φιλε,ο κορδωνατος δεν ξέρει

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
ρωτα εμένα ρε φιλε,ο κορδωνατος δεν ξέρει
[/quote]
[/quote]
jean-Claud,πολύ οικονομικό το όχημα αλλά από την εικόνα που έχω,δεν βλέπω να βγάζει την διαδρομή :confused::P

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Έχει ανοίξει deal με τους Γκανέζους κατασκευαστές?:P [/quote]

Είδες; Σου απάντησε. Εγώ "δεν ξέρω". Αυτός θα σου κάνει κονέ μέχρι και με το Γκανέζο "κατασκευαστή". :confused::confused::confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
γεια σου ρε ζαν εισαγωγέα !!
πες μας τι τουτού θες να πάρεις όταν μεγαλώσεις...
Τωρα που θα ανοιξει το τζαμπο θα σου παρω δωρο μια μινιατουρα της amg μιας και την αληθινη δεν προκειται να την εχεις.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος citan.Μεταχειρα πενταετιας,τραγικη οικονομια,παω οπου γουσταρω και κοιμαμαι μεσα.

Εχω γραψει τον κορονα στ αρχιδια μ και εχω επισκεφθει τις τελευταιες τριαντα μερες πεντε διαφορετικες χωρες με υπνο σ αυτο το καυλακι!

Συνημμένα

• D247E592-4E1F-4015-885B-C937E48B360B.jpeg
    D247E592-4E1F-4015-885B-C937E48B360B.jpeg
    348,2 KB · Εμφανίσεις: 19

akorestos_peolatris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας αλανια! Γνωριζει κανεις πως γινεται εκτελωνισμος/εισαγωγη αυτοκινητου απο Γερμανια?
Το αγοραζω μονος μου στη Γερμανια και το φερνω οδηγωντας στην Ελλαδα.
Συμφερει ή θα πληρωσω φορο κανα δεκαχιλιαρο?
Σκεφτομαι για το Hyundai i30n

Για πειτε ρε καυλιαρηδες!!!

ΠΟΥΣΤ ΑΛΕΚΟΣ :zfuck:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος citan.Μεταχειρα πενταετιας,τραγικη οικονομια,παω οπου γουσταρω και κοιμαμαι μεσα.

Εχω γραψει τον κορονα στ αρχιδια μ και εχω επισκεφθει τις τελευταιες τριαντα μερες πεντε διαφορετικες χωρες με υπνο σ αυτο το καυλακι!

τι καίει εντός πόλης?

Δεν το δουλευω πολη τυπε,οποτε χαζομαρες θα σ απαντησω.Νομιζω ο κατασκευαστης δινει καπου στα 7λτ/100χλμ

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Γεια σας αλανια! Γνωριζει κανεις πως γινεται εκτελωνισμος/εισαγωγη αυτοκινητου απο Γερμανια?

Ελα καυλεα μου εμενα θ ακουσεις:

απο Γερμανια:
•το αμαξι θα πρεπει να εχει εγκυρο TUV (κτεο) αλλιως το ξεχνας
•σε περιπτωση μαντρας θα πρεπει στα στοιχεια του να χει το ΑΦΜ του κ να χεις το γνησιο τιμολογιο πωλησης,οχι αντιγραφο,θα χεις θεμα.Επισης θα πρεπει να αναγραφεται "ΓΡΑΠΤΩΣ" οτι το αμαξι δεν εκπιπτει σε καθεστως ΦΠΑ ,εαν δωσεις στον ελληνα εκτελωνιστη ενα απλο συμφωνητικο,χωρις αυτο π σ λεω,θα σ βαλει να πληρωσεις ΦΠΑ για την αξια του οχηματος που πληρωσες.
•υπολογισε 170-180€ κοκκινες πινακιδες στη γερμανια με ολα τα κοστη μεσα ωστε να κυκλοφορει το οχημα
•γι αυτον τον μηνα θα σ ρθει να πληρωσεις σημα στη γερμανια (μονο γι αυτον τον μηνα)

Απο Γερμανια τελειωσες...

Κοστη αυτοκινητου στην ελλαδα:

•εκτελωνιστης:συμβουλη μ να χεις ενα αρ τηλ ενος και να τον συμβουλευεσαι για το τι θα πληρωσεις.Εαν το οχημα ειναι ΕΥΡΟ 4 δεν αξιζει,αφησε το.Μιλαμε παντα για ευρο 5 και μετα.Ο Κουλης τον περασμενο Ιουλιο τα ΓΑΜΗΣΕ και εβαλε περισσοτερες παραμετρους στον ηδη παρανομο κοστος εκτελωνισμου.

Χοντρα χοντρα να ξερεις οσο πιο πολλα εξτρα τοσο περισσοτερα πληρωνεις,ηλιοροφη,αυτοματο κιβωτιο,οθονες gps θα σε τσουξουν.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506

Παρε απο το χερι εναν καλο εκτελωνιστη για να σου πει ακριβη νουμερα και προυποθεσεις. Παντως, γνωμη μου τουλαχιστον πριν μια δεκαετια που ηταν αλλες οι συνθηκες και τα νουμερα της αγορας, δεν ξερω κατα ποσο συμφερει αν μιλαμε να γλιτωσεις 2-3 χιλιαρικα το πολυ σε σχεση με την εγχωρια αγορα. Το σιγουρο ειναι πως αν κινηθεις σε μεταχειρισμενα μεσω αντιπροσωπειων θα βρεις παρα πολλες επιλογες και ποικιλια αυτοκινητων και κυριως με πληρες ιστορικο βλαβων και σερβις.
Νομος, αποφευγουμε Ελληνες και Τουρκους μαντραδες στη Γερμανια.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Παρε απο το χερι εναν καλο εκτελωνιστη για να σου πει ακριβη νουμερα και προυποθεσεις. Παντως, γνωμη μου τουλαχιστον πριν μια δεκαετια που ηταν αλλες οι συνθηκες και τα νουμερα της αγορας, δεν ξερω κατα ποσο συμφερει αν μιλαμε να γλιτωσεις 2-3 χιλιαρικα το πολυ σε σχεση με την εγχωρια αγορα. Το σιγουρο ειναι πως αν κινηθεις σε μεταχειρισμενα μεσω αντιπροσωπειων θα βρεις παρα πολλες επιλογες και ποικιλια αυτοκινητων και κυριως με πληρες ιστορικο βλαβων και σερβις.
Νομος, αποφευγουμε Ελληνες και Τουρκους μαντραδες στη Γερμανια.

Ο τυπος γραφει αγορα απο Γερμανια,εσυ γραφεις να παρει απ το χερι εναν εκτελωνιστη!Καταλαβαινεις αυτο δεν γινεται.

Ο εκτελωνιστης ακριβη νουμερα δεν μπορει να σ πει παρα μονο εαν του δωσεις την αδεια.Οι τωρινοι ξεφτιλες κυβερνητικοι,κανανε ακομη πιο πολυπλοκη την διαδικασια εκτελωνισμου με μπονους λογω κοβιντ αναμονη ανω των 45 ημερων στον εκτελωνισμο .

Εαν κανεις γνωριζει πεντε πραγματα απο αυτοκινητα,ειναι αδιαφορο εαν το αμαξι πωλειται απο Τουρκο-Ελληνα ή Ιρακινο,την στιγμη που το αμαξι "μιλαει" απο μονο του.Εαν δε εχει κ τα νομιμα χαρτια,οπως TUV,τιμολογια κλπ κλαιν μαιν απο ποιον το παιρνεις.

Ο "ρατσισμος" ενος εμπορου βοηθα παντα εμας π γραφουμε στ αρχιδια μας αυτες τις παραμετρους.

Η αγορα Ελλαδας συγκριτικα με Γερμανιας στα αυτοκινητα ειναι οσο κοινη ειναι μια βουρτσα με μια πουτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom