Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συνιστω προσοχη γενικα.
και καλυτερα να μην συνδυαζεις αλκοολ και οδηγηση.
εβγαλες δηλαδη πριν λιγο καιρο διπλωμα?
όχι έχει πολύ καιρό κανένα χρόνο..απλά οδηγώ λίγο καιρό μόνη!!!!
και έχω τρακάρει κιόλας από τη πρώτη εβδομάδα που το πήρα...τώρα όμως προσέχω πολύ :grin: :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
BMW-428i_Gran_Coupe_M_Sport-2015-hd.jpg

:rockon: :rockon:

Μουναρχος!!

Επισκέπτης
και έχω τρακάρει κιόλας από τη πρώτη εβδομάδα που το πήρα...τώρα όμως προσέχω πολύ :grin: :grin:

εγω τον πρωτο καιρο,παραλιγο να τρακαρω 2-3 φορες....
ολα ομως ειναι θεμα συνηθειας (μετα) και κυριως δεν πρεπει να εχεις καθολου αγχος,αλλιως.........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Το τρακάρισμα μπορει να συμβει οποτεδήποτε στον οποιονδήποτε, δεν χρειάζεται να σε πτοεί. Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ παντου και παντα' μη μασάς.

Επισκέπτης
Το τρακάρισμα μπορει να συμβει οποτεδήποτε στον οποιονδήποτε, δεν χρειάζεται να σε πτοεί. Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ παντου και παντα' μη μασάς.
εγώ που είμαι νέα οδηγός φοβάμαι πολύ γιατί ο καθένας πάει όπως θέλει και σου πετάγονται από στοπ απ όπου να ναι

Επισκέπτης
εγώ πάντως δεν μπορώ να οδηγησω αν δεν είναι κάποιος δίπλα μου φοβάμαι

λογικο ειναι γιατι εισαι 19 ακομη.
και εγω στην ηλικια σου,ηθελα εναν διπλα μου.
παντως ειναι καλο να εχεις εναν συνεπιβατη που να κατεχει και λιγο το αντικειμενο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εγώ που είμαι νέα οδηγός φοβάμαι πολύ γιατί ο καθένας πάει όπως θέλει και σου πετάγονται από στοπ απ όπου να ναι

Φιλική συμβουλή μετα απο πολλαααααααα χιλιόμετρα (δεν ειμαι ταρίφας ουτε νταλικιερης), 1 φορα προσεχείς εσυ τι κανεις και 10 οι υπόλοιποι. Ειδικα αυτο με το stop, πίστεψε με γλίτωσα πολλα σταματώντας και στα stop ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.  ;)

Επισκέπτης
Φιλική συμβουλή μετα απο πολλαααααααα χιλιόμετρα (δεν ειμαι ταρίφας ουτε νταλικιερης), 1 φορα προσεχείς εσυ τι κανεις και 10 οι υπόλοιποι. Ειδικα αυτο με το stop, πίστεψε με γλίτωσα πολλα σταματώντας και στα stop ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.  ;)
ο Έλληνας οδηγός άμα περάσει το στοπ και κοντέψετε να τρακάρετε μπορεί να σε βρίσει κιόλας  :P

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στο θεμα μας......

Μεγαλο απωθημένο το συγκεκριμενο και γενικότερα η κατηγορία του (τετρακίνητα τουρμπισμενα θερια). Η κατηγορία που μου ξέφυγε στο τσαφ επειδη ο Σαρακακης εχει τμήμα πωλήσεων ΓΤΠ.

Mitsubishi-Lancer-Evo-X-0.jpg

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

σωστος
δουλευα  delivery  κ τα χα δει ολα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931

Στην Ελλάδα αν δεν θες να τρακάρεις σε διασταύρωση πρέπει να οδηγάς πάντα με τον κανόνα ότι έχεις STOP σε κάθε διασταύρωση!!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Προσωπικα θελω το VW Scirocco

Stories